Valkrustdreef-49-51-5
Valkrustdreef-49-51-6-foto-met-blauwe-lijn

OMSCHRIJVING

Dit prachtige dubbele appartement is voor de markt uit verkocht aan één van onze zoekers. Ben jij op zoek naar je droomhuis? We helpen je graag! Neem contact op met ons kantoor voor de mogelijkheden.

Op één van de meest mooie locaties van de stad Breda, aan de zuidkant van woonwijk 't Ginneken, met een prachtig uitzicht over het Valkrustpark en het beschermde natuurgebied Markdal, bieden wij u aan dit unieke en hoogwaardig uitgevoerde dubbele appartement met haar woonoppervlakte van maar liefst 380 m². Ongekend comfort in combinatie met het brede scala aan woon- en gebruiksmogelijkheden.

Het object is gesitueerd over de gehele tweede verdieping van het prestigieuze gebouw Quercus en toegankelijk via een ingenieus sleutelplan.

De setting van dit bijzondere appartement in deze parkachtige en sfeervolle omgeving wordt in ieder jaargetijde gemaximaliseerd. 's-Zomers mooi beschut door de rijke bomenstand en in de winter het zicht op de aangrenzende rivier De Mark. Een groene oase in Breda-Zuid, uitstekend gesitueerd ten opzichte van het Mastbos, het bruisende stadshart, vele sportfaciliteiten en uitvalswegen. Via de fietsroute langs de rivier De Mark bereikt u, genietend van de lommerrijke omgeving, binnen 15 minuten de Belgische grens.

De 4 gebouwen van het complete Residentie Valkrust kenmerken zich door de markante, fraaie architectuur en luxueuze uitstraling. Het dubbele appartement bevindt zich in het derde gebouw.

In het souterrain bevinden zich 2 parkeerplaatsen en 2 bergingen. Ook omvat het appartement een tweetal ruime terrassen.

Woonoppervlakte: 398 m²
Inhoud: 1.315 m³
Bouwjaar: 1997
Energielabel: A
 

© 2024 GB-MAKELAARS      Disclaimer      Cookies      Privacyverklaring

×