Binnenkort in verkoop

Haagweg 366-368 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Aan één van de oudste en langste straten in Breda in woonbuurt Princenhage ligt dit werkelijk unieke en monumentale landhuis genaamd: ‘Princenoord’ met zwembad, een vrijstaand multifunctioneel bijgebouw en royale tuin met vrijstaande garage.

Je hebt hier bijna 472m² aan comfortabel woongenot. De tuin heeft een mooi uitzicht en eigen toegangsweg aan de achterzijde naar de garage. In 1864 is dit landhuis verbouwd in Eclectische stijl en is van algemeen belang door haar cultuur- en architectuurhistorische waarden betrekkelijk zeldzaam.

Recent is het landhuis op een meest verfijnde, smaakvolle wijze gerenoveerd, uitgebouwd met doordachte details en prettige kleursetting. Modern, luxe en tijdloos vallen hier samen.

De gehele kavel heeft verschillende bestemmingen zoals wonen, werken en andere doeleinden. Het perceel kan opgesplitst worden tot 5 kavels. De onderverdeling is 1 kavel voor het landhuis, 1 kavel voor het bijgebouw, 1 kavel voor de garage waar ook een woonbestemming op rust en 2 aparte bouwkavels met een perceel grootte van circa 800m².

5860 m2 4 4

Willem III laan 38 Breda

Verkocht onder voorbehoud
€ 790.000,-- k.k.

Zeldzaam onwijs charmant uitgebouwd karakteristiek herenhuis, type middenwoning, gelegen op een gewilde locatie in Breda! Met 6 slaapkamers, twee moderne badkamers, twee toiletruimtes, een strakke open leef keuken met spoeleiland, een diepe woonkamer en een onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin heeft u aan leefruimte geen gebrek! Overal in huis is extra opbergruimte gecreëerd en dankzij de twee erkers en hoge raampartijen is de woning heerlijk licht. Kortom: een ideale gezinswoning die garant staat voor grenzeloos woonplezier!

 

176 m2 6 2

Kerkeind 13 Bavel

Verkocht onder voorbehoud
op aanvraag

Royale villa met 5 slaapkamers, badkamer en een prachtige, privacy biedende op het zuiden gelegen tuin met vrijstaande garage en oprit voor meerdere voertuigen. De ligging is ideaal: aan een brede straat nabij de dorpskern met haar winkels, basisscholen en uitvalswegen.

Vindt u dit een interessante woning en wilt  u niet wachten tot de definitieve verkoop van start gaat? Bel, app of mail ons en we plaatsen u boven aan de lijst.

1208 m2 5 1

Patershof 3 Bosschenhoofd

Verkocht onder voorbehoud
Op aanvraag

Vrijstaand wonen op een royaal perceel van maar liefst 3.330m² in een beschutte villawijk, op zeer centrale locatie aan de rand van de dorpskern dat kan! In 2001 is deze moderne, luxe en symmetrisch gebouwde villa nieuw gebouwd in ‘Parc Seppe’ met een voortuin, een
royale oprit die ook toegang biedt tot de royale dubbele garage en aan de achterzijde een prettige, beschutte onder architectuur recent aangelegde tuin met diverse terrassen, jacuzzi en vijver.

Een prachtige woning die het bezichtigen meer dan waard is. Bel of mail ons even om een afspraak te maken.

3330 m2 4/5 2

Baronielaan Breda

Te Koop

Twee unieke appartementen gelegen aan de statige Baronielaan in Breda in de voormalige Pastorie.

Resideren in de Pastorie.

Eerdaags starten wij met de verkoop van 2 unieke in herontwikkeling zijnde appartementen in de voormalige pastorie aan de Baronielaan op een steenworp afstand van het stadshart en het Mastbos. Elk appartement omvat circa 180m², luxueus wooncomfort, 2 parkeerplaatsen en ruime terrassen.
Het Rijks monumentale gebouw wordt getransformeerd tot 3 appartementen waarvan er 1 al is verkocht.
Voor de ware liefhebber bestaat er nog de optie om van de 1e en 2e verdieping een loft van 360m² te creëren.
Via de onderstaande links geven wij u graag een preview van dit zeldzaam fraaie project.

Voor nadere info verzoeken wij u contact op te nemen met Ingrid Veltman via email: ingrid@gbmakelaars.nl

Baronielaan 228 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Villa Trianon! Deze bijzondere karakteristieke Rijks monumentale villa is gelegen in Breda-Zuid nabij het Mastbos, op een zeer riante en prachtige kavel van circa 1.575m². Gezien de goede maatvoering en de vele kamers heeft de villa vele mogelijkheden te bieden. Dubbele bewoning of kantoor aan huis (dit alles in overleg met de Gemeente). De nieuwe eigenaar kan er, met flink wat liefde, creativiteit en een behoorlijke investering, een fijn, modern en eigentijdse villa van maken op een prachtige woonlocatie. Meer informatie is verkrijgbaar via ons kantoor.

Collegiaal in verkoop met Kin Makelaars 076 – 522 12 21.

1.575 m2

Ginnekenweg 130 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Dit bijzondere karakteristieke en royale herenhuis is gelegen tussen de woonwijken Zandberg en ’t Ginneken in op een kavel van 418m² nabij de hippe winkels en restaurants van de Ginnekenweg. Het compleet gemoderniseerde familiehuis kent maar liefst 6 slaapkamers en een privacy-volle op het westen gesitueerde 35 meter diepe achtertuin met een prachtige, robuuste Wellness ruimte.

Een heerlijke Wellness voor jou en je grote liefde, je gezin of voor een klein gezelschap. Exclusief en een van alle gemakken voorzien paradijsje om volledig tot rust te komen en onbeperkt te genieten van het zwembad, jacuzzi, sauna en de bar/lounge. En dat allemaal in een oogstrelende en door designer Eric Kant ontworpen prachtplaatje. De lichte, natuurlijke tinten en materialen alsmede de bijzondere inrichting nemen je mee naar de sferen van Ibiza.

418 m2 6 1

Heistraat 20 Ulvenhout

Te Koop
Op aanvraag

Wat een mooie parel is dit weer, midden in het Ulvenhoutse bos omringd door eigen bos en weilanden in alle rust genieten van de stilte. Het enige wat je hier hoort zijn de dieren om je heen. Het landgoed ‘Het Klein-Lugtenburg’ bestaat uit een mooi ensemble van een schitterende riet gedekte woonboerderij, een prachtige riet gedekte Vlaamse schuur (gemeentelijk monument) waar je kunt werken, een koetshuis met gastenverblijf en een aantal garages. Naast de bossen en weilanden zijn er ook beekjes. Heel romantisch en bijzonder om hier rond te lopen en dat alles op 5 autominuten van de dorpskern.

169478 m2 3 3

Mathenessestraat 49 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Bent u op zoek naar veel leefruimte op de begane grond met onder andere een kantoor/speelkamer, een multifunctionele ruimte, een prachtige, privacy biedende diepe achtertuin, carport en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. U kunt hier wonen met werken makkelijk combineren. Laat u verrassen!

492 m2 4 2