Binnenkort in verkoop

Patershof 3 Bosschenhoofd

Te Koop
Op aanvraag

Vrijstaand wonen op een royaal perceel van maar liefst 3.330m² in een beschutte villawijk, op zeer centrale locatie aan de rand van de dorpskern dat kan! In 2001 is deze moderne, luxe en symmetrisch gebouwde villa nieuw gebouwd in ‘Parc Seppe’ met een voortuin, een
royale oprit die ook toegang biedt tot de royale dubbele garage en aan de achterzijde een prettige, beschutte onder architectuur recent aangelegde tuin met diverse terrassen, jacuzzi en vijver.

Een prachtige woning die het bezichtigen meer dan waard is. Bel of mail ons even om een afspraak te maken.

3330 m2 4/5 2

Vorselaar 8 – 8a Oosterhout

Te Koop
Op aanvraag

Op uitstekende locatie aan de rand van woonwijk Dommelbergen gesitueerd, bieden wij u aan deze royale, compleet gemoderniseerde woning met meerdere parkeerplaatsen, garage en carport, besloten op het Zuiden gelegen parkachtige achtertuin en een multifunctionele kantoor-/praktijk ruimte van circa 313m² met eigen opgang en parkeergelegenheid bereikbaar via de Wisselaar. Het object verkeert in een goede staat van onderhoud.

 

2581 m2 4 2

Ulvenhoutselaan 76 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Prachtige, markante vrijstaande riet gedekt landhuis, gebouwd naar de Engelse villastijl. Het landhuis heeft een zeer comfortabele en prettige indeling, wat zorgt voor een gevoel van harmonie, rust en ruimte. De ramen zorgen voor een prachtige lichtinval en veel zon in huis. Vanuit alle vertrekken is er mooi zicht op de rondom liggende parkachtige tuin met prachtige oude bomen. Veel sfeervolle details waaronder open haarden, de houten plafonds, het mooie trappenhuis, de luiken aan de buitenzijde, ramen met roedeverdeling en diverse authentieke elementen dragen bij aan de unieke uitstraling van dit heerlijke familiehuis.

Wil jij iedere dag genieten van al dit moois? Maak dan snel een afspraak en ervaar zelf de ruimte, de sfeer en de fantastische ligging.

2455 m2 6 2

Baronielaan 228 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Villa Trianon! Deze bijzondere karakteristieke Rijks monumentale villa is gelegen in Breda-Zuid nabij het Mastbos, op een zeer riante en prachtige kavel van circa 1.575m². Gezien de goede maatvoering en de vele kamers heeft de villa vele mogelijkheden te bieden. Dubbele bewoning of kantoor aan huis (dit alles in overleg met de Gemeente). De nieuwe eigenaar kan er, met flink wat liefde, creativiteit en een behoorlijke investering, een fijn, modern en eigentijdse villa van maken op een prachtige woonlocatie. Meer informatie is verkrijgbaar via ons kantoor.

Collegiaal in verkoop met Kin Makelaars 076 – 522 12 21.

1.575 m2

Ginnekenweg 130 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Dit bijzondere karakteristieke en royale herenhuis is gelegen tussen de woonwijken Zandberg en ’t Ginneken in op een kavel van 418m² nabij de hippe winkels en restaurants van de Ginnekenweg. Het compleet gemoderniseerde familiehuis kent maar liefst 6 slaapkamers en een privacy-volle op het westen gesitueerde 35 meter diepe achtertuin met een prachtige, robuuste Wellness ruimte.

Een heerlijke Wellness voor jou en je grote liefde, je gezin of voor een klein gezelschap. Exclusief en een van alle gemakken voorzien paradijsje om volledig tot rust te komen en onbeperkt te genieten van het zwembad, jacuzzi, sauna en de bar/lounge. En dat allemaal in een oogstrelende en door designer Eric Kant ontworpen prachtplaatje. De lichte, natuurlijke tinten en materialen alsmede de bijzondere inrichting nemen je mee naar de sferen van Ibiza.

418 m2 6 1

Heistraat 20 Ulvenhout

Te Koop
Op aanvraag

Wat een mooie parel is dit weer, midden in het Ulvenhoutse bos omringd door eigen bos en weilanden in alle rust genieten van de stilte. Het enige wat je hier hoort zijn de dieren om je heen. Het landgoed ‘Het Klein-Lugtenburg’ bestaat uit een mooi ensemble van een schitterende riet gedekte woonboerderij, een prachtige riet gedekte Vlaamse schuur (gemeentelijk monument) waar je kunt werken, een koetshuis met gastenverblijf en een aantal garages. Naast de bossen en weilanden zijn er ook beekjes. Heel romantisch en bijzonder om hier rond te lopen en dat alles op 5 autominuten van de dorpskern.

169478 m2 3 3

Mathenessestraat 49 Breda

Te Koop
Op aanvraag

Bent u op zoek naar veel leefruimte op de begane grond met onder andere een kantoor/speelkamer, een multifunctionele ruimte, een prachtige, privacy biedende diepe achtertuin, carport en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. U kunt hier wonen met werken makkelijk combineren. Laat u verrassen!

492 m2 4 2