Binnenkort in verkoop

Bredaseweg Chaam

Te Koop
Op aanvraag

Alles wat u zich kunt wensen en meer! Deze moderne woning in boerderijstijl met vrijstaand multifunctioneel bijgebouw (t.b.v. mantelzorg of gastenverblijf) en vrijstaande garage zijn voorzien van hedendaags wooncomfort. Het prachtige uitzicht op de groene omgeving in combinatie met de centrale ligging onderschrijven de kwalificatie als toplocatie. Authentieke luiken, ramen met roedeverdeling en de mooie rieten dekens voorzien de woningen en garage van de juiste sfeer. Op het onder architectuur aangelegde perceel van 5.750m² wordt u omgeven door rust en privacy. Het genieten kan beginnen.

Vindt u dit een interessante woning en wilt  u niet wachten tot de definitieve verkoop van start gaat? Bel, app of mail ons en we plaatsen u boven aan de lijst.

 

5750 m2

Catharinastraat 24c Breda

Te Koop
Op aanvraag

Op toplocatie in het hart van de Bredase binnenstad gelegen stijlvol en fraai afgewerkt 3-kamerappartement.

Dit appartement heeft alles en maakt onderdeel uit van een monumentaal complex geplaatst tegenover de Waalse kerk, het beroemde Begijnhof en het Valkenberg.

Een privé parkeerplaats in de parkeergarage van Kapucijnenhof (circa 1 minuut lopen) is optioneel te koop.

Dit is nu zo’n appartement die vaak op de markt komt. Snel even kijken? Bel of mail ons dan zelfs.

 

110 m2 2 1

Overaseweg Breda

Te Koop
Op aanvraag

Wonen aan de rand van het Mastbos in villawijk Ruitersbos op een perceel van 850m² ligt deze zeer charmante vrijstaande woning met oprit en vrijstaand houten tuinhuis.

Een prachtige woning die het bezichtigen meer dan waard is. Bel of mail ons even om een afspraak te maken.

850 m2 4 1

Johan van Bijnendreef 9 Oosterhout

Te Koop
Op aanvraag

Op prachtige locatie in een rustige woonwijk gesitueerd met uitzicht over het Wilhelminakanaal, een onder moderne en markante architectuur gebouwd in een vrijstaande garage, oprit en aangelegde volop privacy biedende achtertuin gelegen op het zuiden.

Vindt u dit een interessante woning en wilt u niet wachten tot de definitieve verkoop van start gaat? Bel, app of mail ons en we plaatsen u boven aan de lijst.

 

570 m2 3 2

Hertog Hendriklaan Breda

Te Koop
Op aanvraag

Een toplocatie, een schitterende tuin rondom met bijgebouw en ruime oprit voor meerdere auto’s. Dat maakt deze royale en moderne villa uniek. Ruimte en groen staan in dit kleinschalige villawijkje genaamd: ‘van Koolwijkpark’ centraal. Ook de plek is ideaal: op loopafstand van het bruisende stadscentrum waar altijd wel wat te doen is!

1325 m2

Gilzeweg Bavel

Te Koop
Op aanvraag

Waanzinnig mooie luxe riet gedekte villa met garage, zwembad, multifunctionele ruimte en tuin aan de rand van Bavel. Deze villa is geschikt voor degene die extreme luxe weet te waarderen. Een fraaie plek om te wonen en te werken. De villa is in 2017 gebouwd en de keuze van de architect voor dit ontwerp is ontstaan door op een doordachte wijze naar de huidige omgeving te kijken. Ook de natuurlijke kleuren van het metselwerk benadrukken de natuurlijke waarde van de omgeving van de Gilzeweg.

1725 m2

Vrijstaande villa in Ulvenhout

Te Koop
Op aanvraag

Deze parel beslaat maar liefst een woonoppervlakte van circa 381m² op een perceel van 2.600m² waarmee het woongenot dan ook subliem te noemen is. Aan de voorzijde ziet men niet wat de villa en de tuin te bieden hebben.

De parkachtige tuin grenst aan het Ulvenhoutse bos waar groen, rust en ruimte samenkomen. Het is hier wonen op een perfecte locatie met de dorpskern op loopafstand.

Wij zijn trots dat we deze villa mogen aanbieden. Dit is zeker de moeite van een bezoek waard. Bel of mail ons even en we plannen direct een afspraak in.

 

2600 m2 4/5 2

Bavelselaan Breda

Te Koop
€ 320.00000,-- k.k.

Momenteel hebben wij 2 appartementen, type B (woonoppervlakte circa 114m²), op verschillende verdiepingen te koop. Sommige met optioneel een garagebox op het buitenterrein of inpandig te koop. De vraagprijs van de appartementen bedragen € 320.000,– k.k. en de garages zijn € 25.000,– k.k..

Interesse? Bel ons kantoor voor een vrijblijvende kijkafspraak!

114 m2 2 1

Westerkim 9 Prinsenbeek

Te Koop
Op aanvraag

Op zeer gewilde en rustige woonlocatie nabij de dorpskern ligt deze, aan geschakelde bungalow met oprit, inpandig bereikbare garage en privacy aangeboden op het zuiden gesitueerde tuin met verwarmde verwarmd.

Vindt u dit een interessante woning en wilt u niet wachten tot de definitieve verkoop van start gaat? Bel, app of mail ons en we plaatsen u boven aan de lijst.

785 m2 2 1

Dorpstraat 22 Ulvenhout

Te Koop
€ 615.000,-- k.k.

Sfeervolle, lichte jaren ’30 woning met werkkamer op de begane grond, 4 slaapkamers, badkamers en diepe achtertuin gesitueerd op het zuidwesten met achterop het perceel een garagebox. Deze gemoderniseerde half vrijstaande erkerwoning heeft nog diverse originele details (glas-in-lood en houten paneeldeuren) en is altijd goed onderhouden.

229 m2 3/4 1