News

Check out market updates

Burgemeester de Manlaan 2C, Breda

Deze villa is voor de markt uit verkocht.

Om direct op de hoogte te blijven van het ‘binnenkort in verkoop’ aanbod, kunt u vrijblijvend het woonwensenformulier invullen op onze website.

Pal tegenover het mastbos, in de gewilde woonwijk Ruitersbos en in een privacy biedend hofje van totaal 3 woningen bieden wij u met trots deze, door Grosveld Bekkers van der Velde Architecten ontworpen, moderne, energie neutrale en state of the art nieuwbouw villa met o.a. 4 slaapkamers (waarvan één op de begane grond), 3 badkamers, woonkeuken, bijkeuken, vide, kantoorkamer, speelkamer, dubbele inpandige garage en inpandige berging.

De nagenoeg gereed zijnde villa wordt per 1 maart 2023 opgeleverd en is ontwikkeld met kwalitatief hoogwaardige en luxueuze bouwmaterialen en een ongekend hoog afwerkingsniveau, o.a. voorzien van keuken met kookeiland, 3 complete badkamers, giet- en whitewash eikenvloeren (vloer warmte en koeling), diverse verlichting, bio ethanol open haard, stucwerk wanden etc.

Het binnenterrein van het hof wordt volledig aangelegd en is bereikbaar via een elektrische poort met video- intercom.
De riante voor en achtertuin dient nog aangelegd te worden. Tekening op aanvraag beschikbaar.

Woonoppervlakte: circa 300m2
Perceel oppervlakte: 1655m2
Energielabel A+++ (o.a. aardwarmtepomp , zonnepanelen)

De bijgevoegde foto betreft louter een impressie.
Van deze woning wordt het dossier nog gecompleteerd. Zo is o.a. de maatvoering indicatief met uitzondering van het perceel oppervlakte.