News

Check out market updates

Concordiaplein Breda BINNENKORT IN VERHUUR

 

BINNENKORT IN VERHUUR

Droomt u ook van een woonverdieping midden in het centrum van Breda? Dan is dit 6 kamer-appartement, gelegen op de volledige ”begane grond” met maar liefst 230 m² woonoppervlakte en een gezellig uitzicht op het sfeervolle binnenplein, in de exclusieve woontoren “Concordiaplaza“ uw nieuwe thuis!

Het appartement heeft een royale living met een wintertuin cq kantoorruimte, open keuken, 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Mogelijkheid tot gebruik van een gemeenschappelijke tuin. Parkeren kan in de afgesloten parkeerkelder, deze woning beschikt over 2 parkeerplaatsen. Uiteraard ontbreekt een berging niet, direct naast de hoofdentree.

Het appartement is gelegen op een unieke, historische locatie midden in Breda. Binnen no time staat u aan het Van Coothplein, in het hartje van Breda met vele leuke terrassen en restaurants. Om de hoek liggen ook de mooie winkelstraten zoals de Ginnekenstraat, Wilhelminastraat en de Ginnekenweg. Het binnenplein waarin de woontoren is gelegen, wordt iedere avond afgesloten voor het publiek.

Energielabel; A+