News

Check out market updates

Haagweg 366-368 Breda

Aan één van de oudste en langste straten in Breda in woonbuurt Princenhage ligt dit werkelijk unieke en monumentale landhuis genaamd: ‘Princenoord’ met zwembad, een vrijstaand multifunctioneel bijgebouw en royale tuin met vrijstaande garage.

Je hebt hier bijna 472m² aan comfortabel woongenot. De tuin heeft een mooi uitzicht en eigen toegangsweg aan de achterzijde naar de garage. In 1864 is dit landhuis verbouwd in Eclectische stijl en is van algemeen belang door haar cultuur- en architectuurhistorische waarden betrekkelijk zeldzaam.

Recent is het landhuis op een meest verfijnde, smaakvolle wijze gerenoveerd, uitgebouwd met doordachte details en prettige kleursetting. Modern, luxe en tijdloos vallen hier samen.

De gehele kavel heeft verschillende bestemmingen zoals wonen, werken en andere doeleinden. Het perceel kan opgesplitst worden tot 5 kavels. De onderverdeling is 1 kavel voor het landhuis, 1 kavel voor het bijgebouw, 1 kavel voor de garage waar ook een woonbestemming op rust en 2 aparte bouwkavels met een perceel grootte van circa 800m².