Over GB Makelaars

Breda en omgeving

GB Makelaars is uitsluitend actief in Breda en de directe omgeving. Omdat wij deze regio van binnen en van buiten kennen, kunnen wij mensen die een nieuwe, exclusieve woning in deze streek zoeken, altijd het meest actuele en bijzondere aanbod laten zien. Wilt u uw woning verkopen? Dan is GB Makelaars een uitstekende keuze. Wij kunnen uw woning in Breda en omgeving aanbieden aan de doelgroep die bij uw exclusieve woning past. Al meer dan twintig jaar worden via GB Makelaars de meest fascinerende en uiteenlopende bijzondere objecten voorgesteld aan een nieuwe eigenaar. Deze persoonlijke verbinding tussen koper en verkoper in het hogere marktsegment is de kracht van ons kantoor.

Exclusieve woningen in Breda

Breda is een stad met een grote populariteit. Niet zo gek, want de stad heeft alles: een uitgebreid winkelaanbod, veel groen, mooie statige wijken en een ideale ligging ten opzichte van bijvoorbeeld de Randstad en Antwerpen. Dat maakt van Breda een gewilde stad, waar veel bijzondere, exclusieve woningen staan. Dankzij onze persoonlijke aanpak en ons uitgebreide netwerk kent GB Makelaars de woningmarkt in Breda als geen ander. Of u nu zoekt naar een statig herenhuis, een stadsvilla, een luxe appartement of een woning aan de rand van de stad: in het aanbod van GB Makelaars treft u het beste en mooiste dat Breda te bieden heeft.

Dorpen in de omgeving

Woont u liever wat meer buitenaf? Omgeven door bossen en landelijk gebied, maar met de gemakken van de stad dichtbij? Ook dan is GB Makelaars voor u de ideale partner. In de omliggende dorpen, zoals Ulvenhout, Prinsenbeek en Bavel zijn prachtige exclusieve panden te vinden, bijvoorbeeld monumentale woonboerderijen, ruime villa’s of bijzondere woningen in de dorpskernen. Hier vindt u rust en ruimte, maar tegelijkertijd bent u ook zó in de stad.

Meer weten?

Bij GB Makelaars geloven we in een persoonlijke aanpak. Daarom spreken we graag al uw wensen en eisen met u door, om samen met u een goede keuze te maken uit ons ruime aanbod woningen aan de bovenkant van de markt. En ook wanneer u een woning in Breda of omgeving te koop hebt, kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste koper, die uw exclusieve woning op waarde weet te schatten. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of bel 076-5300501. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.