‘Die woning, dat bent ù…’

Een woning is een afspiegeling van het leven van de bewoners. Het zegt iets over uw manier van leven, uw smaak, uw levensstijl. U omringt zich met wat bij u past. U geniet van de kwaliteiten van het leven. Dat ziet u ook graag terug in uw woning. Your home is your castle… Misschien een tikkeltje overdreven, maar het benadert wel wat wij bedoelen!
Hoe vindt u een dergelijke woning? Een goede vraag. Die woning vinden vraagt om een bepaalde expertise. Niet elke makelaar heeft die in huis.  Om u gerust te stellen: het aan- en verkopen van exclusieve woningen is het specialisme van GB Makelaars

De makelaars met dat beetje extra…

GB Makelaars is geen gewoon makelaarskantoor. Integendeel. De woningen waarvoor wij als intermediair optreden, zijn zonder uitzondering exclusief of hebben bijzondere kenmerken. Zo’n woning verkopen of juist aankopen, vraagt om een makelaar met méér knowhow, méér inzicht, méér inlevingsvermogen. In Breda en ruime omgeving staan we bekend als zo’n makelaar. Dan weet u nu waarom GB Makelaars en u een optimale combinatie vormen?

Ervaring en expertise

Al vijftien jaar doen we wat we doen: kopers en verkopers aan de bovenkant van de markt bijstaan (en doorgaans méér dan dat). Daarom kennen we als geen ander de eisen die u aan een makelaar stelt. Een discrete werkwijze bijvoorbeeld, 100% professionaliteit, kennis van alle facetten die maar bij de aan- en verkoop van woningen komt kijken.

Persoonlijk

Elkaar goed kennen is belangrijk. Uiteindelijk draait alles om vertrouwen. We steken daarom veel tijd in de relatie. Uw persoonlijke motivatie achterhalen, uw beweegredenen inventariseren, uw voorkeuren onderkennen: als makelaar vinden we het opbouwen van die relatie eerste vereiste om ons werk goed te kunnen doen. Persoonlijk, maar altijd professioneel.

Een actieve en slagvaardige aanpak

Een makelaar is er om úw belangen te behartigen, niet andersom. Niet half, maar optimaal. U wilt de zekerheid dat die makelaar alert is. Kansen in de markt signaleert. En direct actie onderneemt als daar reden toe is. Het is het profiel van GB Makelaars. Onze reputatie is er één van een makelaar die er altijd voor u is. Waarbij een eenmaal gemaakte afspraak ook daadwerkelijk een afspraak is.

Transparante communicatie

Bij een grote transactie als de verkoop of aankoop van een woning wilt u weten waar u aan toe bent. GB Makelaars onderhoudt gedurende het gehele proces de communicatie met u. Continu bent u op de hoogte van de voortgang. Stap voor stap. Die transparantie in communicatie geldt voor elk aspect van onze dienstverlening. In het bijzonder als het over courtages en kosten gaat.

Effectieve marketingstrategie

Woningen in het hogere segment vragen een eigen marketingstrategie. Geen standaard aanpak. Natuurlijk met de gebruikelijke online en offline kanalen, maar ook via een eigen netwerk en unieke middelen creëren we bij de juiste doelgroepen belangstelling voor uw woning. Die aanpak leidt aantoonbaar tot een verkorting van de verkooptijd én een maximale opbrengst voor u.

*Deze website is mede mogelijk gemaakt door Marc Ouwerling

Disclaimer: de aansprakelijkheid is nooit groter dan het bedrag wat de verzekering aan dekking heeft.