Over GB Makelaars

Over GB Makelaars


Wanneer u een exclusieve woning wilt kopen, of een woning in het hogere marktsegment wilt verkopen, heeft u behoefte aan een makelaarskantoor dat begrijpt wat uw wensen en behoeften zijn. GB Makelaars is zo’n kantoor. Met ruim vijftien jaar ervaring in de aankoop, verkoop en taxatie van exclusieve woningen in Breda en omgeving hebben we veel expertise in de begeleiding van kopers en verkopers van deze woningen.

Discreet en betrouwbaar

Bij het kopen of verkopen van exclusieve woningen is discretie vaak gewenst. GB Makelaars biedt u deze discretie, bijvoorbeeld met de mogelijkheid om uw woning via discrete verkoop aan te bieden. Uw woning wordt dan niet getoond op het open toegankelijke gedeelte van de website, maar slechts aangeboden aan mensen die aan hebben gegeven geïnteresseerd te zijn in woningen zoals de uwe. Hiermee bieden wij uniek maatwerk en persoonlijke service. Met dit soort dienstverlening onderscheidt GB Makelaars zich van de andere partijen op de markt en bent u verzekerd van een betrouwbare, discrete aan- of verkoop.

Expert exclusieve woningen Breda

Omdat GB Makelaars zich specifiek richt op exclusieve woningen, en alleen op Breda en omliggende plaatsen als Ulvenhout, Prinsenbeek en Bavel, hebben we in de loop der jaren een ongekende expertise opgebouwd. We kennen de woningen in deze omgeving, de markt én de specifieke wensen van mensen die een woning zoeken in deze regio als geen ander. Daardoor kunnen we u met een persoonlijke aanpak van dienst zijn. Daarnaast geeft onze expertise op het gebied van unieke, exclusieve woningen ons de kennis die nodig is om een betrouwbare taxatie van uw woning te maken wanneer dat bijvoorbeeld nodig is voor bijvoorbeeld de vermogensbelasting of het aanvragen van een financiering. Met deze expertise bieden wij veel meerwaarde.

Neem contact op

Ons team van ervaren en toegewijde medewerkers staat klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u op zoek te gaan naar uw nieuwe luxe appartement, stadsvilla, woonboerderij of andere exclusieve woning in Breda of directe omgeving – of om u te ondersteunen bij het volledige verkoopproces daarvan. Neem gerust eens contact met ons op voor een gesprek of bel 076-5300501.