Segerenhof

Segerenhof


WOONOPPERVLAK
221 tot 242 m2

PERCEELOPPERVLAK
340 tot 452 m2

INHOUD
915 tot 985 m2

START VERKOOP
06-04-2020

AANTAL BOUWNUMMERS
4 beschikbaar

LUXE EN VERRASSEND RUIM WONEN IN EEN UNIEK EN KLEINSCHALIG HOFJE

Ervaar de rust, de ruimte, de hoogwaardige afwerking en de prachtige locatie. Dit is Segerenhof: vier luxe vrijstaande woningen binnen een intieme setting aan de Bavelselaan in Breda. Een bijzonder nieuwbouwproject dat feilloos opgaat in de grote diversiteit aan woningen in het Ginneken. Met oog voor het verleden én de toekomst is Segerenhof verrassend op vele manieren.

PLANNING
In de komende periode zullen wij steeds meer informatie over Segerenhof met u delen. Naar verwachting gaat deze locatie in het tweede kwartaal van 2020 de verkoop in en krijgt u de kans om een unieke plek in Segerenhof te bemachtigen.

SEGERENHOF
Segerenhof bestaat uit vier vrijstaande woningen met een bijzonder groot woonoppervlak. Er is nauwkeurig gekeken naar de bestaande omgeving van deze woningen. Daarom is gekozen voor een licht uiterlijk met een ambachtelijke uitstraling. Op deze manier sluit Segerenhof feilloos aan bij de kenmerkende look & feel van de Bavelselaan. Kleinschalig maar groots.
Het hofje in het Ginneken biedt een thuis aan twee type woningen met een richtprijs van circa € 895.000 v.o.n.: drie huizen met een riante indeling van 221m2, prachtige afwerking en carport. Daarnaast kent Segerenhof een nog grotere variant van 242m2, eveneens hoogwaardig afgewerkt, maar met zelfs een dubbele carport.

Het verrassingselement van Segerenhof zit voornamelijk in het woonoppervlak en indeling. Want dankzij een ongeëvenaarde ondergrondse leefruimte bieden deze huizen meer ruimte dan op het eerste oog zichtbaar is. Door het verlagen van het maaiveld beschikken deze innovatieve woningen over een volwaardige verdieping onder straatniveau mét lichtinval dankzij de fraaie raampartijen. Volledig naar wens in te delen. Ideaal als leefruimte, speelkamer of slaapkamer.

Op de tweede woonlaag zijn de huizen in Segerenhof voorzien van een zeer ruime woonkamer, een fraaie leefkeuken, royale buitenruimte en een prachtige vouwpui voor een optimale binnen-buiten beleving. Aan alle zijdes van de woningen beschikt u over daglicht, wat zorgt voor een open en ruimtelijke uitstraling. De derde bouwlaag biedt plaats aan drie ruim opgezette slaapkamers, voldoende bergruimte en maar liefst twee riante badkamers voor optimaal wooncomfort.

BINNENKORT START VERKOOP

Meld u nu aan als belangstellende via ons contactformulier, stuur ons een e-mail op info@gbmakelaars.nl of bel naar 076-5300501.

Of via de website www.segerenhof.nl

Bouwnummer 1
Type A
Perceel: circa 359m2
Woonoppervlakte: 221m2
Inhoud: 915m3

Bouwnummer 2
Type Asp
Perceel: circa 358m2
Woonoppervlakte: 221m2
Inhoud: 915m3

Bouwnummer 3
Type A
Perceel: circa 340m2
Woonoppervlakte: 221m2
Inhoud: 915m3

Bouwnummer 4
Type B
Perceel: circa 452m2
Woonoppervlakte: 242m2
Inhoud: 985m3