News

Check out market updates

Taxaties? Best moeilijk tegenwoordig.

Taxaties door GB Makelaars

U kent GB Makelaars van exclusieve woningen. Daar horen ook complexe taxaties bij. Per april 2018 is het er niet makkelijker op geworden, wel beter.Wat zijn die verbeteringen?

Verbeteringen op het gebied van bijvoorbeeld deduurzaamheid van de woning. Welke energiebesparende voorzieningen zijn er wel/niet en welke kunnen worden toegepast om de woning nog duurzamer te maken. Maar ook het vergelijken van de woning met referentieobjectendient beter onderbouwd te worden. Daarnaast hebben we nog de uniforme meetstaaten de uniforme verbouwingsspecificatieswaaraan taxaties dienen te voldoen. Tot slot is het van belang de staat van de fundering te rapporteren en de bodemgesteldheid te onderzoeken.

Er zijn taxateurs die deze verbeteringen en aanscherpingen te complex vinden en de handdoek in de ring gooien. Niet GB Makelaars. Wij taxeren al veel complexe woningen en kunnen daarom de aangescherpte regels vrij eenvoudig implementeren.

Dat kost wel iets meer tijd omdat er ook meer gevraagd wordt maar de service en kwaliteit blijven op het niveau dat u van ons gewend bent.

Mocht u nog niet bekend zijn met GB Makelaars, stuur ons dan eens een mail info@gbmakelaars.nlof bel mij, Thomas van den Bemd, op 076-5300501

GB Makelaars. Uw Taxateur!