Verkoop en discretie gaan hand in hand!

Stel: u heeft een woning te koop in het hogere segment van de markt. Dan wilt u een makelaar die daarbij past. Onze specialisatie is de verkoop van bijzonder en exclusief onroerend goed. Een huis verkopen met een hogere prijs dan gemiddeld vraagt een andere marktstrategie.

We onderkennen in dit segment het belang van discretie en representativiteit. Het komt vaak voor dat kopers en verkopers geen ruchtbaarheid willen rondom de aan- en verkoop van hun woning. Dat begrijpen wij. Zoals het even vanzelfsprekend is dat u de verkoopprocedures snel geregeld wilt hebben zonder al te veel poespas. Ook dan ervaart u dat GB Makelaars de juiste relatie is.

Verkoop vanwege overlijden of scheiding!

Een woning verkopen vanwege een overlijden of een scheiding? Dat brengt een extra dimensie met zich mee. Emotioneel vooral, maar ook praktisch: u wilt zich concentreren op andere zaken en de verkoop geheel uit handen geven. GB Makelaars kent in die situaties zijn plaats: te allen tijde discreet, zeer efficiënt, voorkomend en professioneel.

Wat is uw woning waard?

Uiteindelijk de vraag waar het allemaal om draait…Bijvoorbeeld voor verbouwing, een schenking of vanwege een scheiding? Wij geven snel inzicht in de mogelijke verkoopprijs van uw woning. Geheel kosteloos en uiterst  discreet.