Vertrek Thomas van den Bemd

Vertrek Thomas van den Bemd


Beste GB relatie,

Zoals u van ons gewend bent, werkt GB discreet en in stilte en hoort u het goede nieuws als de deal beklonken is. Dit keer menen wij er goed aan te doen u iets eerder bij het nieuws te betrekken.

Mijn partner in business, Thomas van den Bemd, heeft in 2002 de weg geplaveid voor wat nu GB Makelaars is. Een prachtig kantoor met een sterke positie in het exclusieve woonsegment. Samen met Thomas heb ik lief en leed gedeeld. En wat hebben wij aan vele keukentafels mogen zitten, door fraaie voordeuren gewandeld samen en schitterende deals geclosed. Maar aan alles komt een eind, ook aan onze samenwerking.

Thomas, en het zij hem van harte gegund, heeft besloten GB Makelaars los te laten en zijn eigen weg te gaan. En wat gunnen wij hem deze kans om dat na bijna 20 waanzinnige, enerverende jaren te doen. Het siert Thomas dat hij mij hierdoor de ruimte geeft om samen met talentvolle collega’s, GB Makelaars verder uit te bouwen en onze marktpositie te versterken. Afscheid nemen is nooit leuk, maar door deze stap toont hij de klasse waarmee hij ooit begonnen is, delen.

Veel dank Thomas voor jouw nimmer aflatende loyaliteit aan ons, het GB-Team.
We are proud to have had you on board!

Hans van der Gijp
Passionate owner

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]