Te koop € 1.495.000,- k.k. - herenhuis

Baarle-Nassau – Hoogbraak 48

Introductie

Op een prachtige locatie, aan de entree van het dorp gesitueerd, bieden wij u aan dit in een state of the art verkerend landhuis met veranda, inpandige garage en separate zijentree wat het object uitermate geschikt maakt om wonen – werken te combineren en/ of t.b.v. inwonende ouders, au pair etc.

De woning kent een bovenmatig en luxueus afwerkingsniveau en een uitstekende routing, de vertrekken lopen naadloos in elkaar over, wat direct opvalt zijn de fraaie hoge plafonds. Dit alles op een perceel van 2270m2 met een prachtig aangelegde, privacy biedende tuin daarbij als kers op de taart.

Begane grond

Royale ontvangsthal met toiletruimte, garderobe, meterkast, imposant trappenhuis en toegang tot de leefhal/ eetkamer voorzien van twee op maat gemaakte vaste kasten en middels openslaande deuren een fabuleus uitzicht over de prachtig aangelegde tuin.

Ruime woonkamer voorzien van gashaard en eveneens openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer staat in half open verbinding met de leefhal en de woonkeuken. De ruimtes sluiten naadloos op elkaar aan.

Heerlijke, sfeervolle en volledig geoutilleerde woonkeuken voorzien van een uitermate luxueuze inrichting met kookeiland, vaste kastenwanden, koffiebar, alle denkbare (Miele) inbouwapparatuur waaronder andere: Stoomoven, wijnklimaatkast, inductiekookplaten, tepanyaki plaat, twee koelkasten, combi oven, Quooker (de meest luxe), vaatwasser, Bora inbouw afzuigunit en vrieskast.

Vanuit de woonkeuken zijn tevens de bijkeuken, de werkkamer en televisiekamer bereikbaar en met een loopdeur bereikt u de tuin. Kantoor en televisiekamer Het kantoor is gelegen aan de voorzijde van de woning en deelt een eigen entree/dienstingang (voorzien van luxe toiletruimte) met de televisiekamer.

Kantoor en televisiekamer zijn voorzien van een plavuizen vloer. Vanuit de televisiekamer bereikt u middels een vaste trap een van de twee riante zoldervertrekken.

De gehele begane grond is voorzien van een gerookt eikenhouten vloer.

Eerste verdieping

Via de imposante trapopgang voorzien van gerookt eiken houten trapbekleding bereikt u de overloop met toiletruimte, gesloten trapopgang naar de tweede verdieping, de 3 riante slaapkamers en twee badkamers.

De riante Masterbedroom is gelegen aan de voorzijde en voorzien van vaste kastenwand en doorloop naar de walk-in closet. Vanuit deze ruimte toegang tot de eigen luxe badkamer voorzien van een inloopdouche, een vrijstaand ligbad en twee wastafels geplaatst op een badkamermeubel.

De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en de derde slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

De tweede luxe gastenbadkamer is voorzien van een wastafel geplaatst in een badkamermeubel, een wandcloset en een douche.

Zolder

Middels een vaste trap is een tweede zeer riante zolderverdieping bereikbaar. Zolderverdieping met 2 dakkapellen en opstelling van de cv-unit alsmede aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur.
Er is een aansluitpunt aanwezig ten behoeve van een luchtcirculatiesysteem. Uiteraard zijn hier mogelijkheden om meerdere slaapkamers extra te realiseren.

Tuin

De prachtige omheinde tuin is rondom het landhuis gelegen en voorzien van een beregeningsinstallatie, gazon, hagen, fraaie vaste beplanting, buitenverlichting en volwassen bomen.
Onder de fraaie en verwarmde veranda kunt u volop genieten van de enorme mate van rust en privacy.

Via een zijingang bereikt u de oprit (geschikt voor een vijftal voertuigen) en inpandige garage. Dit alles toegankelijk via een elektronisch beveiligd hekwerk.

Algemeen

Fantastisch, instapklaar herenhuis
Energielabel A
Fraaie gerookte eiken vloer op de begane grond
Super luxe keuken met alle gewenste keuken apparatuur
Twee luxe badkamers
Vloerverwarming (m.u.v garage en zolder)
Werkkamer op de begane grond
Hoogwaardige vloerbedekking op de eerste verdieping
Luiken en voordeur in 2022 geschilderd, overige in 2019
De veranda is voorzien van heaters
Deuren begane grond en elke slaapkamer zijn voorzien van horren
Screens voor alle ramen
Fraai perceel van 2.270 m²
De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie
De poort is op afstand te openen
Dorpskern met winkels op loopafstand
Uitvalswegen eenvoudig en heel snel te bereiken
Centrum van Breda te bereiken binnen 25 autominuten
De linkervleugel waar de tuinkamer zich bevindt, is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld inwonende ouders, kantoor aan huis of een au-pair
Alarminstallatie
Glasvezelaansluiting

Meetinstructie NEN2580

Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Disclaimer verkoopbrochure

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

2.270 m2 3 2

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview