Verkocht € 1.950.000,- k.k. - villa

Bavel – Klein Wolfslaar 20

In Breda-Zuid nagenoeg aan het Ulvenhoutse bos gelegen, op een steenworp afstand van al het moois wat Breda te bieden heeft, presenteren wij u deze waanzinnig gave ‘state of the art’ riet gedekte villa. Deze turn key parel met haar sublieme afwerkingsniveau staat op een prachtig perceel van 1.820m², beschikt over bijna 400m² luxueus wooncomfort en biedt een scala aan gebruiksmogelijkheden. De garage is maar liefst circa 37m².

Indeling
Begane grond:
Entree.
De hal laat zien in welke stijl, mate van luxe, hoogte van de kwaliteit en kleursetting deze villa is opgezet. Het hoge plafond, de ruimte, het binnenstromende licht via de forse verticale erker en de tegelvloer, alles wit strak gestuukt dat mooi contrasteert met de zwarte stalen dubbele deuren, het voelt meteen goed. De strakke stijl wordt geaccentueerd door de eiken houten trapopgang met ingebouwde wandverlichting. De hal is aan de linkerzijde voorzien van een portaal met op maat gemaakte garderobekasten, meterkast, een royale toiletruimte met wandcloset, urinoir, fontein in hardstenenblad en is er toegang tot de masterbedroom.
De masterbedroom is net zo bijzonder als het woonvertrek. Bij binnenkomst zijn er in een U-vorm op maat gemaakte kastenwanden met inbouwspots, die tevens als scheiding dienen voor de slaapkamer met schuifpui naar de achtertuin en de slaapkamer staat in half open verbinding met de luxe badkamer.
De ruime badkamer is voorzien van een tegelvloer. Dit is echt een klasse vertrek met een tegelvloer, een ovaal vrijstaand ligbad, twee ovale wastafels op een houtenblad en inloopdouche met hand- en stortdouche.
Aan de rechterzijde van de hal is er toegang tot de sfeervolle eetkamer.
U loopt door de openslaande stalen deuren met glas de tuingerichte woonkeuken in.
De woonkeuken is op maat gemaakt, heeft volop wandkasten, een Neff wijnklimaatkast en een roestvrijstalen Neff Amerikaanse koel-/vrieskast. In het midden staat een zeer royaal spoel-, kookeiland met eetbar voor 8 personen voorzien van een betonnen blad, roestvrijstalen spoelbak en een Quooker. Voorts zijn er volop lades, een vaatwasmachine en 6-pits gasfornuis inclusief 2 ovens met daarboven een plafondafzuiging en inbouwspots. Via een 2-tal schuifpuien is het terras bereikbaar. De eetkamer is gelegen aan de voorzijden voorzien van een eikenhouten vloer en staat in half open verbinding met de woonkeuken en de werkkamer.
De werkkamer aan de voorzijde heeft een eikenhouten vloer, op maat gemaakte kastenwand en een vast bureau.
Vanuit de werkkamer is de bijkeuken met tegelvloer bereikbaar. Ook hier weer op maat gemaakte kastenwand en aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en droger. Het zijraam kan vervangen worden door een loopdeur. In de bijkeuken zijn de aansluitingen ten behoeve van een badkamer (wastafel en douche) aanwezig. Dit in combinatie met de eetkamer als slaapkamer en werkkamer als kastenkamer. Zo kun je een 2e slaap- en badkamer realiseren op de begane grond.
De woonkamer is in één woord speciaal. Door een enorme raampartij komt er veel licht naar binnen, voorzien van een eikenhouten vloer en een afgesloten gashaard verwerkt in een design wandmeubel. Er is een afscheiding middels harmonica stalen deuren met glas waarachter de veranda is gecreëerd. Dit is de absolute buitenkamer. De veranda met keuken maakt het mogelijk dat je in ieder weertype kunt genieten van het buitenleven.
In de veranda bevindt zich een zogenaamde buitenkeuken voorzien van spoelbak met kraan (water is niet aangesloten) en Smeg koelkast, hout gestookte openhaard op tafelhoogte, betonvloer, heaters in het plafond en de deuren met houten lamellen richting het terras kunnen ook helemaal geopend worden.

Indeling
Eerste verdieping:
Deze verdieping is een aparte afdeling op zich met overloop/vide, toiletruimte met wandcloset, trapopgang naar de tweede verdieping en toegang tot een 3-tal kamers waarvan 1 slaapkamer met eigen badkamer, een werkkamer en een gastenbadkamer.
De werkkamer aan de achterzijde heeft een dakkapel over de gehele breedte en een vaste kast.
Aan de rechterzijde van de overloop zijn een zeer royale slaapkamer met schuifpui en vaste kastenwand alsmede de luxe gasten badkamer uitgevoerd met een tegelvloer, 2 Velux dakramen, 2 wastafels in meubel, royale inloopdouche met hand- en stortdouche en vrijstaand ligbad.
Een tweede zeer royale slaapkamer bevindt zich aan de linkerzijde van de overloop met zijgevelramen, vaste kastenwand en toegang tot eigen badkamer welke is voorzien van een tegelvloer, 2 Velux dakramen, royale inloopdouche met hand- en stortdouche, een hardstenen wastafel op meubel en een nisje voor het opbergen van handdoeken in het knieschot.

Indeling
Tweede verdieping:
Overloop met vaste kasten onder het knieschot met opstelling van de cv-ketel, een kamer aan de rechterzijde ingericht als slaapkamer met zijgevelraam en aan de linkerzijde is de kamer ingericht als fitnessruimte annex berging. De slaapkamers op deze verdieping kunnen gebruik maken van de gastenbadkamer op de 1e verdieping. Beide kamers zijn voorzien van vaste kasten onder het knieschot en een topgevelraam.

Garage:
De aangebouwde garage heeft een elektrisch bedienbare roldeur, vaste kastenwand met opstelling van de 2e cv-ketel (ten behoeve van de verdieping) en is voorzien van water en elektra. Ook is er een loopdeur naar het achtergelegen terras.

Tuin:
De voortuin verwelkomt u bij binnenkomst. De voortuin is een voorbode voor de strakke, trendy toon van de villa met vaste beplanting, beukenhagen, volwassen bomen alsmede een oprit aan de linkerzijde voor meerdere auto’s en aan de rechterzijde voor 3 auto’s. Al met al kunnen er maar liefst 10 auto’s op eigen terrein geparkeerd worden.
De tuin is geheel omheind, een hekwerk poort aan de linkerzijde voor doorgang van fietsen/scooters en aan de rechterzijde een extra brede poort van 3.50m speciaal om met groot materieel de achtertuin te bereiken.

De trendy charme van de villa vindt u ook terug in de grote zonnige achtertuin die je gewoon moet beleven! Wat een heerlijkheid. Dat begint al als u aan de achterkant uit het woon- of keukengedeelte stapt. De tuin is minimalistisch en strak ingedeeld. Met meerdere zithoekjes waar je ultiem tot rust kan komen, gazon, diverse vaste borders en uitzicht op een klein bos met hoge bomen. Tevens is er tuinverlichting aanwezig alsmede plantendruppelaars. De onder het perceel gelegen olietank is gesaneerd (hiervoor is een KIWA-certificaat afgegeven).

Deze villa is van alle gemakken voorzien. De wens van de opdrachtgever was met name een levensloopbestendige woning waarbij het volledige woonprogramma op de begane grond is gerealiseerd. Met een aantal slaapkamers en badkamers op de verdiepingen. De rietenkap wordt verbonden met de begane grond middels een forse verticale erker waarbinnen zich de hal en het trappenhuis zich bevindt. De verticale en horizontale belijning in combinatie met fraaie materialen maken het een krachtig harmonieus geheel. Als je graag op niveau woont, maar de drukte ’t liefst wil vermijden, dan resideer je in Bavel aan de rand van Breda-Zuid. Zo simpel is het gewoon. Deze witte schoonheid is een opvallende verschijning in de groene omgeving.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

1.820 m2 5 3 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview