Te koop € 1.395.000,- k.k. - villa

Bavel – Seminarieweg 16E

Aan het oog onttrokken, in een kleine autoluwe straat bevindt zich deze verrassend ruime recent onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met een op het zuiden gelegen riante tuin o.a. voorzien van fraaie veranda, oprit voor meerdere voertuigen en garage.
Deze speels ingedeelde villa omvat een riante living, prachtige imposante hal als centraal middelpunt, volledig geoutilleerde woonkeuken met eetkamer, bijkeuken, kantoor, vijf slaapkamers en 2 badkamers op de eerste verdieping met op de tweede verdieping een riante multifunctionele zolder (mogelijkheid meerdere vertrekken).

OMGEVING
Bavel bevindt zich aan de Zuidkant van Breda en werd in 1997 geannexeerd maar heeft haar idyllische dorpskern met al haar faciliteiten behouden.
Diverse sportaccommodaties (waaronder golf), maneges en prachtige natuurgebieden zijn binnen handbereik. In vijf minuten tijd staat u op het Ginnekenmarktje.

Perceeloppervlak: 1.124m²
Inhoud: 1.194m³
Woonoppervlakte: 274m²

INDELING

Begane grond
Overdekt entree met bijzonder fraaie ontvangsthal, hardstenenvloer, trappenhuis met vide waarboven een lichtkoepel, toiletruimte en garderobe. Vanuit hier hebt u toegang tot het kantoor, de living en woon- / eetkeuken.
De aan voorzijde gesitueerde kantoorruimte beschikt over een houten visgraadvloer en openslaande deuren naar de voortuin.
De royale speelse en tuingerichte living is voorzien van een houten visgraadvloer, openhaard en openslaande tuindeuren.
De volledig geoutilleerde woonkeuken, grenzend aan de eetkamer, is voorzien van een hardstenenvloer, loopdeur naar de tuin en een luxe inrichting met alle mogelijk denkbare apparatuur.
Via de keuken bereiken we de bijkeuken met hardstenenvloer, een tweede keukenblok met aansluitingen t.b.v. was apparatuur en toegang tot de ruime garage. De garage is uitgevoerd met een plavuizenvloer, loopdeur aan zowel de voor- als achterzijde en een elektrische deur.
De eetkamer is voorzien van een houten visgraadvloer en openslaande deuren naar de tuin.

Het is een genoegen om vanuit de living en woonkeuken steeds de prachtige tuin als een oase van rust te mogen ervaren.

Eerste verdieping

Vide/overloop met toegang tot 5 ruime slaapkamers, 2 luxueuze badkamers en ruime garderobekamer.
De gehele verdieping is voorzien van eikenhoutenvloerdelen. Drie slaapkamers beschikken over een eigen balkon.

Tweede verdieping

Vide/overloop met indirect daglichtvoorziening, royale bergruime rondom en afgewerkt met eikenhoutenvloerdelen.

Buiten
De prachtig onder architectuur aangelegde achtertuin biedt een enorme mate van rust en privacy en is gelegen op het zuidwesten. Diverse zonneterrassen, grasgazon, volwassen hagen en borders. In de tuin bevindt zich een moderne overkapping / loungehoek met een te openen lamellendak.

Bijzonderheden:
Alarminstallatie + bewakingscamera’s aanwezig;
Mechanische koeling (airconditioning) aanwezig voor het gehele huis
Beide badkamers zijn voorzien van vloerverwarming;
Dubbele oprit aan de voorzijde met ruim voldoende parkeergelegenheid en fraaie aangelegde tuin;
Werk en privé houdt u eenvoudig van elkaar gescheiden middels het aan de entree gelegen kantoor;
De bijzondere sfeer van deze woning zowel aan de binnen als buitenzijde is alleen goed te beoordelen na een bezichtiging. Wij nodigen u van harte uit hiervoor een afspraak te maken;
Gehele perceel is volledig omheind.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 16 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Disclaimer verkoopbrochure
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

1.124 m2 5 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview