Verkocht € 565.000,- k.k. - eengezinswoning

Bavel – Vennekes 13

Op één van de mooiste woonlocaties van Bavel op loopafstand van de dorpskern en met aan de voorzijde een wijds en vrij uitzicht, bieden wij u aan deze iet of wat aan het oog onttrokken riant uitgebouwde, vrijstaande woning met garage en prachtige privacy biedende tuin. Vele gebruiksmogelijkheden in verband met uitbouw. Met een moderniseringsronde dient rekening te worden gehouden.

Indeling
Begane grond:
Zijentree.
Hal (circa 9.64m²) met tegelvloer, toiletruimte met fonteintje, meterkast, trapopgang en toegang tot kantoor- en woonkamer.
Kantoorkamer (circa 5.45m²).
Woonkamer (circa 48m²) met open keuken, tegelvloer, convectorput, 2 loopdeuren naar de voortuin met terras, openslaande deuren naar de achtertuin en toegang tot de tuinkamer.
De open keuken (circa 6.36m²) heeft een U-vormige keukenopstelling onder andere voorzien van kunststof aanrechtbladen, royale roestvrijstalen spoelbak, 5-pits gaskookplaat waaronder 1 wokbrander, roestvrijstalen afzuigkap en een vaatwasmachine.
Tuinkamer (circa 13.90m²) met tegelvloer, schuifwand waarachter aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur, toegang tot slaapkamer en loopdeur naar de achtertuin.
Slaapkamer (circa 17.47m²) met toegang tot eigen badkamer en schuifpui naar de achtertuin. Voor men de slaapkamer betreedt is er een gang met lichtkoepel en aan beide zijden vaste kasten voorzien van schuifdeuren.
Badkamer (circa 6.38m²) met tegelvloer, douche, vaste wastafel en hang closet.

Verdieping:
Overloop met toegang tot een 3-tal slaapkamers (voorheen 4 slaapkamers), toiletruimte, badkamer en berging. Ook bevindt zich hier een luik met vlizotrap naar een royale bergzolder op stahoogte.
Slaapkamer (circa 21.92m²) gelegen aan de voorzijde met vaste kast, vaste wastafel en 2e deur naar de overloop. Op eenvoudige wijze kan men hier 2 slaapkamers van maken.
Slaapkamer (circa 10.75m²) gelegen aan de achterzijde met vaste wastafel.
Berging (circa 5.96m²) gelegen aan de achterzijde met opstelling van de cv-unit.
Slaapkamer (circa 12.92m²) gelegen aan de zijkant met toegang tot de badkamer.
Badkamer (circa 5.80m²) met tegelvloer, ligbad, douche en vaste wastafel.

Bergzolder:
Royale bergzolder (vloermaat circa 48m²).

Tuin:
Aan de voorzijde heeft men een terras bij de woning met zonnescherm en uitzicht over de weilanden. Heerlijk genieten is het hier in de middag- en avondzon.
De diepe, zonnige achtertuin heeft diverse terrassen en biedt volop privacy door de volwassen bomen. De tuin is goed onderhouden kent verschillende buxushagen, gazon en diverse borders. Via de achtertuin is de garage bereikbaar.

Garage:
Aangebouwde garage (circa 2.81 x 11.15m) met betonvloer, elektra en kanteldeur met een aparte loopdeur. Voor de garage is een royale oprit voor meerdere auto’s.

Algemeen
Het uitgebouwde, vrijstaande woonhuis biedt volop mogelijkheden om geheel naar eigen smaak te moderniseren. De uitbouw van totaal circa 38m² biedt ook de mogelijkheid om extra leef- en/of speelruimte richting de tuin te creëren. Ook kan men via deze ruimten een doorgang rechtstreeks naar de aanliggende garage realiseren waarmee de leefruimte beneden en tuin-gericht nog vele malen groter gemaakt kan worden. Zo kan bijvoorbeeld ook een grote leef keuken in de uitbouw gerealiseerd worden. Of een werk-/praktijkruimte met toegang mogelijk via oprit of via tuin en zijgelegen wandelpad. Er zijn zelfs inwoon mogelijkheden (t.b.v. verzorging) te realiseren.

De mogelijkheid bestaat om zelfs om op de verdieping van 1 slaapkamer, 2 slaapkamers te maken en een 3e badkamer op de verdieping te realiseren. Door de huidige masterbedroom met eigen badkamer op de begane grond is het perfect om hier heel lang te blijven wonen met andere woorden: een levensloopbestendige woning!

Heerlijk toch zo met de dorpskern om de hoek met alle voorzieningen en aan de overzijde van de snelweg kan men boodschappen doen bij winkelcentrum de Burcht. De bruisende binnenstad van Breda is op enkele fietsminuten bereikbaar. Uitvalswegen zijn met 5 minuten bereikbaar.

Aangezien de woning ouder is dan 40 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

654 m2 4 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview