Te koop € 779.000,- k.k. - eengezinswoning

Bavel – Wikkeveld 3

Deze vrijstaande woning met tuin en maar liefst vijf slaapkamers, een aparte werkkamer en dubbele garage is werkelijk een droom voor een gezin met opgroeiende kinderen. Het huis biedt de mogelijkheid om wonen met werken te combineren. In de nabijheid vind je de dorpskern met haar winkelaanbod, twee basisscholen en het bruisende en historische stadscentrum van Breda met 15 fietsminuten.

Indeling
Begane grond
In de ruime hal vind je een houten open trap naar de eerste verdieping, garderobehoek, een nette toiletruimte met toilet en is er toegang tot een werkkamer en de woonkamer.

Werkkamer aan de voorzijde met grote raampartij en toegang tot de bijkeuken.

Woonkamer met vele raampartijen waardoor er heerlijk licht binnenkomt. De woonkamer heeft bij de zithoek een sfeervolle hoek gashaard en bij de eethoek een schuifpui naar de achtertuin alsmede een doorloop naar de keuken.

Moderne keuken met schiereiland voorzien van houten aanrechtblad met roestvrijstalen spoelbak, Quooker en inductiekookplaat met daarboven een plafondafzuiging. Tegen de wand staat een hoge kast met daarin verwerkt een koffiemachine, oven, combi-oven/steamer, vaatwasmachine, 2 koel/vriescombinaties. Alle apparatuur is van Siemens Studio Line. Vanuit de keuken is de eerder genoemde bijkeuken bereikbaar.

De keuken staat in half openverbinding met de serre. De serre is voorzien van grote raampartijen met openslaande deuren en aan de zijkant een loopdeur naar de tuin, een lichtkoepel en toegang tot de master bedroom.

Master bedroom met twee lichtkoepels, toegang tot de bijkeuken en dubbele garage/berging.

Bijkeuken met aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger.

Dubbele garage/berging met aparte bergkast en loopdeur aan de zijkant. Er zijn twee aparte sectionaal garageroldeuren. De dubbele garage heeft een apart adres: Nijverheidsweg 10. Deze garage heeft volgens het bestemmingsplan bedrijvigheid. Voor de garage bevindt zich een oprit voor 2 auto’s. De Nijverheidsweg behoort toe tot een kleinschalig bedrijventerrein ‘De Bunder’ aan de rand van Bavel.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping, toegang tot een 3-tal slaapkamers waarvan 1 met een wastafel en badkamer.
Badkamer met tegelvloer, wastafel in meubel en ligbad voorzien van hand- en stortdouchekop, glazen douchescherm en een toilet.

Tweede verdieping:
Overloop met dakkapel, aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger, opstelling van de cv-ketel en toegang tot een aparte bergruimte en zolderslaapkamer met zijgevelraam en dakkapel.

Tuin:
De sfeervolle, privacy biedende op het westen gelegen achtertuin is voorzien van volwassen beplanting, bomen en terras bij de serre. In de achtertuin bevindt zich een houten tuinhuis, fietsenberging en achterom.

Algemeen:
In de woning liggen houten vloerdelen en laminaat. Er bevinden zich een aantal screens en er is zonwering aanwezig. Vloerverwarming is in de woonkamer, keuken, serre en bijkeuken voorzien. Verder is de woning voorzien van een camerasysteem en video deurbelsysteem.

Let op: het bestemmingsplan zegt ‘wonen met bedrijvigheid’. Hier kan men wonen mits men op dit adres staat ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

510 m2 5 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview