Te koop € 839.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Balfortstraat 76

Dit moderne en luxe herenhuis met dakterras, balkon en stadstuin betreft een pareltje in de bruisende stad. De ligging van de woning is ideaal te noemen. Deze recent gerenoveerde woning met ruim 200 vierkante meter woonoppervlakte kent een hoogwaardig en instapklaar afwerkingsniveau. Daarnaast biedt het object twee te huren parkeerplaatsen in de onder gelegen parkeergarage.

Locatie
Het huis is gelegen aan een rustige en gezellige en stadse straat met voldoende parkeergelegenheid. In het centrum vindt u allerlei handige voorzieningen zoals winkels, supermarkten, horecagelegenheden, openbaar vervoer en nog veel meer. Ook bevinden zich twee fraaie stadsparken op loopafstand. centraalstation en diverse uitvalswegen bevinden zich binnen handbereik. De gemeente is bezig met het verlengen van het Markkanaal, dit zorgt voor nog meer woongenot in de wijk, omdat het project ook inhoudt dat er een derde stadspark op loopafstand van de woning wordt aangelegd.

Indeling

Begane grond
Moderne hal/entree met twee garderoberenkasten en toilet. Van hieruit toegang tot de riante woon- eetkeuken met vide, openhaard en imposante glazen achtergevel. De luxueuze en volledig geoutilleerde keukeninrichting met kookeiland is onder andere voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een stoomoven, koffieapparaat, magnetron van Siemens en een ingebouwde Quooker. Via de keuken bereikt u middels een schuifpui de achtertuin.

Eerste verdieping
De ruime en sfeervolle living is voorzien van een openhaard en kent een enorme mate van privacy. Door de aanwezige vide’s kent de woning een prachtige lichtinval en blijft er indirect contact met de ondergelegen woon- eetkeuken.

Tweede verdieping
Hier bevinden zich twee slaapkamers en een ruime luxueuze badkamer met wastafelmeubel, inloop regendouche en toilet. De overloop omvat een grote vaste kastenwand en biedt tot een ruim balkon.

Derde verdieping
Hier bevindt zich de riante master bedroom met eigen luxueuze badkamer voorzien van een vrijstaand ligbad, inloop regendouche, bidet en toilet. Eveneens op deze woonlaag bevindt zich een ruim en privacy biedend dakterras.

Buiten:
De keurig aangelegde achtertuin omvat een separate ruime berging met gelegenheid voor een loungeopstelling onder de overkapping, een zonneterras en achteruitgang waardoor u onder andere veiligheid naar de parkeerplaatsen kunt.

Bijzonderheden
– Bouwjaar: 2004
– In de nabijheid van (basis)scholen, kinderopvang en speeltuintjes
– Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig
– Het dakterras op de derde woonlaag is voorzien van tropisch hardhouten vlonders
– De tweede en derde woonlaag zijn voorzien van airco
– 2 gas openhaarden op begane grond en eerste verdieping, aangelegd in 2014
– Fraaie en functionele gietvloeren
– Al het binnenwerk dateert uit 2014
– Het buitenwerk is in 2020 opnieuw geschilderd
– Alarmvoorziening
– Zuinig energieverbruik
– Geluidsarm
– goede isolatie

Overig
– De prijs dient gelezen te worden als een vanaf prijs;
– horren voor alle ramen en deuren (muv begane grond)
– vloeren op 2e en 3e verdieping zijn van Canadees eikenhout
– alle trappen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal, dus Canadees eikenhout en breder dan normaal
– er is een gecertificeerde alarminstallatie
– verankerde kluis
– op maat gemaakte shutters van tropisch hardhout
– alle kasten zijn custom made en op maat gemaakt
– De laatste 3 items, kluis, kasten en shutters evt ter overname.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Disclaimer verkoopbrochure
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

132 m2 3 2

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview