Verkocht € 835.000,- k.k. - herenhuis

Breda – Baronielaan 262

Aan één van de mooiste lanen van Breda ligt dit vooroorlogs herenhuis met maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers en een diepe op het westen gelegen achtertuin. Tal van authentieke, kenmerkende details zoals fraaie paneeldeuren, deurlijsten, marmer schouw en sierlijsten plafonds maken wonen in dit heerlijke gezinshuis compleet. Het stadscentrum, Mastbos, het Ginnekenmarktje zijn op loopafstand aanwezig en diverse uitvalswegen zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling begane grond:
Entree.
Hal met Portugese tegelvloer met motief, trapopgang, toiletruimte met tegelvloer, fontein en wandcloset, meterkast en toegang tot de woonkamer.
Woonkamer. Hier bevindt zich een werkplek en een zitgedeelte met marmerschouw voorzien van een afgesloten hout gestookte open haard en openslaande deuren naar de kamer aan de voorzijde. Deze kamer is nu ingericht als televisiekamer. De woonkamer staat in open verbinding met de half open keuken en heeft openslaande deuren en een loopdeur naar de achtertuin. De op maat gemaakte L-vormige keukeninrichting is onder andere voorzien van een composiet aanrechtblad, roestvrijstalen spoelbak, 5-pits gaskookplaat, roestvrijstalen spoelbak, vaatwasmachine, roestvrijstalen oven, koelkast en vriezer.
De woonkamer en keuken zijn voorzien van een visgraat parketvloer.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met laminaatvloer, toegang tot een 3-tal slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de 2e verdieping.
Kleine slaapkamer aan de voorzijde. Eventueel in te richten als werk- of kastenkamer.
Slaapkamer aan de voorzijde met 3 vaste kasten en openslaande deuren naar klein balkon.
Slaapkamer aan de achterzijde met 3 vaste kasten en openslaande deuren naar een groot balkon.
Balkon voorzien van houten hekwerk.
Badkamer met zwart/wit tegelvloer, ligbad, vaste wastafel, wandcloset en douchecabine met thermostaatkraan.

Indeling tweede verdieping:
Overloop met lichtkoepel, vaste kast en toegang tot een 3-tal slaapkamers, badkamer en was/c.v.-ruimte.
Slaapkamer aan de voorzijde.
Slaapkamer aan de voorzijde met airco-unit.
Was/c.v.-ruimte met gelakte osb plaatvloer, aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine, droger, opstelling van de c.v.-ketel en hier is volop bergruimte.
Slaapkamer aan de achterzijde met airco-unit.
Badkamer aan de achterzijde met vaste wastafel, toilet, douchecabine met thermostaatkraan.

Tuin:
De voor- en achtertuin zijn keurig onderhouden. De voortuin heeft een authentiek hekwerk, granito vloer, border, volwassen boom en diverse hagen.
De privacy, op het westen gelegen, achtertuin heeft een groot terras met sierbestrating bij de woning, een kleine tuinkast, gazon, volwassen bomen, hagen, fietsenberging en een achterom.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 115 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

295 m2 6 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview