Verkocht € 550.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Bavelselaan 1a

Wonen in hartje Ginneken. Dat kan in deze voormalige tandartsenpraktijk op de begane grond welke ietwat onder straatniveau is gelegen en woonruimte op de verdieping. Door een intensieve verbouwing kan men hier een geweldig woonhuis met tuin van maken! De woonoppervlakte bedraagt circa 168m². Om de hoek ligt het Laurenspark met aansluitend natuurgebied Markdal en het Mastbos alsmede het historische Ginnekenmarktje.

Indeling
Begane grond:
Zij entree.
Hal; met enkele treden bereikt men de centrale gang met eenvoudig kunststof keukenblokje voorzien van roestvrijstalen spoelbak en kastruimte, trapopgang naar de verdieping, toiletruimte met fonteintje, meterkast en voorts toegang tot een kamer aan de voorzijde en voormalige receptie.
Kamer gelegen aan de voorzijde met twee blokken voorzien van een spoelbak en toegang tot de receptieruimte.
Receptieruimte met baliefunctie en blok met spoelbak. Vanuit deze ruimte zijn 2 kamers bereikbaar waarvan 1 gelegen aan de voorzijde en 1 gelegen aan de achterzijde.
Deze begane grondvloer dient volledig verbouwd te worden om er een leefbare ruimte van te maken. Om een idee te geven hebben wij een optionele plattegrond bijgevoegd.

Indeling
Verdieping:
Overloop met toegang tot de woonkamer, een slaapkamer en een royale berging.
L-vormige woonkamer met twee dakkapellen aan de achterzijde en een dakkapel aan de voorzijde.
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met dakkapel en toegang tot de badkamer.
Badkamer met zeil (voorzien van tegelvloer ligbad met douchescherm, toilet en vaste wastafel.
Berging met opstelling van de C.V.-ketel. Hier is volop bergruimte.
Deze verdieping dient volledig verbouwd te worden om er een slaapverdieping van te maken. Om een idee te geven hebben wij een optionele plattegrond bijgevoegd.

Tuin
Via de voordeur en enkele passen naar rechts is de tuin, welke tot de woning toebehoort, bereikbaar. Deze is beschut en grenst direct aan de parkeerplaatsen van het Fortuynhof. De tuin is voorzien van terras met sierbestrating, niveauverschil, borders en volwassen bomen.

Ligging
Om de hoek ligt een park met aansluitend natuurgebied Markdal en het Mastbos alsmede het historische Ginnekenmarktje. De woning ligt op loopafstand van het Valkeniersplein voor alle dagelijkse boodschappen. Het stadscentrum is met 15 fietsminuten bereikbaar. Uitvalswegen, sportvelden en het NS-station zijn ook goed en snel bereikbaar.

Parkeren
Er is altijd volop ruimte aan de Bavelselaan of aan het Fortuynhof aan de achterzijde.

Bestemming
Op dit adres is volledig wonen toegestaan alsmede de combinatie wonen met werken. De voorgevel heeft de aanwijzing beschermd stadsgezicht.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 90 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview