Verkocht € 1.100.000,- k.k. - villa

Breda – Bavelselaan 218

Op een prachtig perceel van maar liefst 1.807m² ligt dit nog te moderniseren, vrijstaande woonhuis met inpandig bereikbare garage en royale oprit voor meerdere voertuigen. De parkachtige en privacy biedende op het zuiden gelegen achtertuin is werkelijk schitterend. Het woonhuis biedt volop uitbouwmogelijkheden en is uitstekend geschikt om wonen met werken te combineren. Het gezellige Ginnekenmarktje, de Ulvenhoutse bossen, het bruisende stadscentrum en uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar.

Indeling
Begane grond:
Overdekte entree.
Royale ontvangsthal (circa 2.56 x 2.42m) met authentieke tegelvloer, meterkast en toegang tot de woonkamer, keuken en gang.
Gang met authentieke tegelvloer, tegellambrisering, trapopgang naar 1e verdieping, toegang tot kelder, toiletruimte met authentieke tegelvloer, tegellambrisering en vaste wastafel.
Kelder (circa 2.17 x 3.96m op stahoogte).
Zitkamer (circa 3.98 x 3.06m) gelegen aan de voorzijde met erker, vaste kast, schouw met kachel en deur naar achterkamer.
Eetkamer (circa 6.68 x 3.74m) gelegen aan de achterzijde met 3 vaste kasten, schouw met kachel, openslaande deuren naar het terras en deur naar de eerder genoemde gang.
Keuken (circa 2.48 x 3.87m) met authentieke tegelvloer, loopdeur naar terras en deur naar de bijkeuken. De keuken is voorzien van een eenvoudige inrichting, losstaand gasfornuis met oven en opstelling van de keukengeiser.
Bijkeuken (circa 1.99 x 2.52m) met authentieke tegelvloer, aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur, deur naar gang en zogenaamde leveranciersingang naar oprit aan de voorzijde.
L-vormige gang (circa 0.98 x 6.08m en 1.14 x 0.97m) met authentieke tegelvloer, origineel kolenhok, vaste wastafel, toiletruimte met authentieke tegelvloer -en lambrisering, loopdeur naar de achtertuin, toegang tot de garage en de tuinkamer.
Tuinkamer (circa 4.10 x 4.99m) gelegen aan de achterzijde met kachel en openslaande deuren naar het terras.
Garage (circa 2.99 x 6.08m) met kleine vliering en openslaande houten deuren naar de royale oprit.

Eerste verdieping:
Overloop (circa 5.08 x 2.22m) met afgesloten trapopgang naar 2e verdieping en toegang tot een 5-tal slaapkamers en een badkamer.
Badkamer (circa 2.96 x 1.99m) gelegen aan de voorzijde met vaste wastafel, ligbad, toilet en opstelling van een geiser.
Slaapkamer (circa 2.12 x 1.99m) gelegen aan de voorzijde.
Slaapkamer (circa 4.00 x 3.19m) gelegen aan de voorzijde met vaste kast en vaste wastafel.
Slaapkamer (circa 4.00 x 3.74m) gelegen aan de achterzijde met vaste wastafel, 2 vaste kasten en openslaande deuren naar balkon.
Balkon (circa 9.86 x 1.23m) is voorzien van tegels.
Slaapkamer (circa 2.12 x 2.63m) gelegen aan de achterzijde.
Slaapkamer (circa 2.96 x 2.63m) gelegen aan de achterzijde.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap bereikt men de royale zolderruimte (vloermaat circa 5.45 x 7.06m) met dakkapel, opstelling cv-unit en deur naar zolderslaapkamer.
Zolderslaapkamer (vloermaat circa 3.71 x 7.06m) met laminaatvloer, vaste wastafel, dakkapel en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin:
Schitterende op het zuiden gesitueerde privacy-volle parkachtige tuin van maar liefst 53 meter diep en 22 meter breed met diverse volwassen bomen, gazon, borders en een groot overdekt terras bij de woning.

Algemeen:
Dit vrijstaande woonhuis biedt volop mogelijkheden om aan de achterzijde uit te bouwen.
Om hiervan een beeld te schetsen treft u in de bijlage enkele optionele indelingen aan.
Het woonhuis is gelegen aan het einde van de Bavelselaan waar het rustig wonen is. Er is volop parkeergelegenheid zowel op eigen terrein als aan de straatzijde.
Om de hoek bevindt zich een kinderboerderij, openlucht zwembad Wolfslaar, sterrenrestaurant Wolfslaar en een park. De bruisende binnenstad van Breda alsmede sportfaciliteiten en scholen zijn op fietsafstand bereikbaar. Het gezellige Ginnekenmarktje en het Ulvenhoutse bos zijn op loopafstand bereikbaar. Voor de dagelijkse boodschappen kan men terecht op winkelcentrum De Burcht en het Valkeniersplein.
De onder het perceel gelegen olietank is verwijderd middels een KIWA-certificaat.

1.807 m2 6 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview