Verkocht € 390.000,- k.k. - portiekflat

Breda – Bavelselaan 346

Dit moderne, lichte en zeer goed onderhouden 3-kamer hoek appartement is gelegen op de zesde verdieping met balkons en berging op de begane grond, gesitueerd op een uitstekende locatie in servicecomplex Belvedère Nieuw-Wolfslaar. Het complex is op het Zuiden gericht met zicht op de landerijen, het Ulvenhoutse bos en Breda.
Optioneel is een garagebox te koop in de ondergelegen garage.

Indeling
Begane grond:
De appartementen zijn gegroepeerd in acht eenheden, waarin de trappenhuizen met bijbehorende liftschachten zijn aangebracht. Elke eenheid heeft zijn eigen entree met video intercominstallatie en toegang tot vestibule met afgesloten tochtdeur. Alle appartementen zijn door middel van gangen op de begane grond verbonden met elkaar en met het centrale gedeelte met de hoofdingang. Hier bevinden zich de ruime hal met receptie, het restaurant, de recreatiezaal, de biljartkamer annex bibliotheek, de logeerkamers, de bergruimten en de dienst – en bedrijfsruimte. Verder biedt de gang toegang tot de parkeergarage met garageboxen.
De ingang voor dit prachtige appartement is nummer 1.

Indeling
Hoek appartement op de zesde (bovenste) woonlaag met extra raam op het westen:

Entree.
Lichte hal met meterkast, op maat gemaakte garderobehoek, vaste kast, toiletruimte en toegang tot de keuken, badkamer, 2 slaapkamers en de woonkamer. Moderne en luxe toiletruimte met wandcloset, wastafel in meubel met daarboven een spiegelkast, inbouwspots en een moderne tegelvloer.

De royale en lichte woonkamer met fraaie vergezichten over Breda, is bereikbaar middels openslaande deuren met verticale glasvlakverdeling, heeft een hout gestookte open haard, zijgevelraam op het westen en loopdeur bij het zitgedeelte naar een klein balkon. Het eetgedeelte is voorzien van een vaste kast en een schuifpui met rolhor naar het grotere balkon. Het balkon is voorzien van kunstgras, plafondverlichting, zonnescherm en biedt plaats aan 4 personen.

Slaapkamer I gelegen aan de zijkant met loopdeur (draai-/kiep) voorzien van rolhor naar klein balkon.

Slaapkamer II gelegen aan de voorzijde met loopdeur (draai-/kiep) voorzien van plisséhordeur naar klein balkon en is er een geruisloze airco unit aanwezig, om te koelen en eventueel te verwarmen, te bedienen met afstandsbediening. De unit heeft voldoende capaciteit om het hele appartement te koelen.

Moderne badkamer gelegen aan de voorzijde met moderne tegelvloer, vaste kast en handdoeken radiator. De luxe inrichting is onder andere voorzien van een royale douchecabine met thermostaatkraan, hand- en regendouche, wandcloset, ligbad met thermostaatkraan, 2 wastafels in badmeubel met daarboven luxe spiegelkasten welke zijn voorzien van een speciale coating waardoor ze niet beslaan. De aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger bevinden zich ook in deze ruimte.

Dichte keuken gelegen aan de voorzijde met moderne tegelvloer en draai-/kiepraam. De moderne U-vormige ‘Siematic’ keukeninrichting is voorzien van een composiet aanrechtblad met 4-pits inductie kookplaat met extra zone, geïntegreerde afzuiging, Quooker, zeepdispenser, roestvrijstalen spoelbak, vaatwasmachine en hoekcarrousel. Voor het raam is een eetbar gemaakt. In de hoge kastenwand bevinden zich een magnetron, oven, koelkast met vriesvak en apothekerskast. Alle apparatuur is van Miele.

De hal en woonkamer zijn voorzien van een eiken parketvloer met hoge plinten.

Berging
In het souterrain bevindt zich een berging met elektra. Deze is vlak naast de lift gesitueerd.

Garagebox
In binnengarage met elektrisch op afstand bedienbare sectionaal roldeur is voorzien van linoleumvloer en elektra. Deze garagebox is optioneel te koop. De vraagprijs bedraagt € 32.000,– k.k..

Fietsen
Op het buitenterrein is een overdekte en afsluitbare gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

Parkeren
Uw gasten kunnen parkeren op een daartoe bestemde parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw. Dit is op eigen terrein.

Details
Omdat dit aangeboden appartement op de bovenste verdieping ligt, mag de hout gestookte open haard worden gebruikt.
Er is een openslaande deur bij het zitgedeelte naar een glazenwassersbalkon welke rondom het gehele appartement ligt. De op de balkons aanwezige aluminium – met glasdeuren – zijn eigendom van dit appartement.
Er zijn extra stopcontacten gerealiseerd en alle drempels, vensterbanken zijn nieuw en uitgevoerd in wit composiet.
In juni 2015 is overal dubbele beglazing geplaatst.
Aan de buitenzijde zijn drie nieuwe elektrische cassettezonneschermen waarbij twee bij de woonkamer bediening met schakelaar zijn en in slaapkamer I met een afstandsbediening.
Nieuwe radiatoren zijn er geplaatst in slaapkamer I, keuken en badkamer.
In de badkamer en keuken is een uitneembare hor bevestigd.
In 2020 zijn er zonnepanelen op de daken van Belvedère geplaatst, hierdoor zullen de energiekosten lager worden.

Vereniging van Eigenaars
Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Daarom is het belangrijk om te weten dat de Vereniging gezond is. De servicekosten voor dit appartement bedragen thans circa
€ 601,00 per maand. Hierin zijn onder andere begrepen: de glazenwasser voor de buitenzijde, schoonmaak gezamenlijke ruimten, reservering groot onderhoud, gezamenlijk onderhoud van gebouw en tuin, beheer en opstal- en glasverzekering.

Het voorschot energiegebruik (verwarming en elektra) is niet inbegrepen en bedraagt thans circa € 145,00 per maand.

Belvedère is een servicecomplex voor zelfstandig wonende senioren. Het ligt op korte afstand van de stad, natuur en sportfaciliteiten en bestaat uit honderd appartementen met royale voorzieningen. Alle appartementen bieden een prachtig uitzicht over de omgeving, waarmee Belvedère zijn naam alle eer aandoet.

Het servicecomplex beschikt over een groot aantal gemeenschappelijke ruimtes. Zo vindt u bij de hoofdingang een royale hal met receptie, een restaurant, een conversatiezaal en een biljartkamer annex bibliotheek. Op de begane grond bevinden zich verder acht gemoderniseerde logeerkamers waar uw gasten tegen een laag tarief kunnen overnachten, de afsluitbare bergruimten (één voor ieder appartement), de dienst- en bedrijfsruimten en een gang naar de parkeergarage met garageboxen die van binnenuit bereikbaar zijn. Buiten is er nóg een afgesloten parkeerplaats met garageboxen.

De ruime appartementen zijn gegroepeerd in acht eenheden, waarin de trappenhuizen met bijbehorende liften zijn aangebracht. Alle eenheden zijn door middel van gangen op de begane grond met elkaar en met het centrale gedeelte verbonden. Elke eenheid heeft zijn eigen entree, waar uw bezoekers zich kunnen melden via de huistelefoon/videofoon.

Daarmee wordt comfortabel wonen in Belvedère ook meteen veilig en sociaal wonen.

De receptie is 6 dagen per week geopend. De manager is 4 dagen per week aanwezig en de huismeester 5 dagen per week om eventueel kleine reparaties te verrichten. Er is een glazenwasser voor de buitenkant.

Catering (optioneel)
Bij onze catering kunt u ’s avonds warme maaltijden aan huis laten bezorgen. Of u komt gezellig in het restaurant dineren. Het restaurant is geopend op zondag en voor een thema-diner op de laatste donderdag van de maand. De keus is aan u! Van maandag t/m zaterdag kunt u gratis kopje koffie drinken in het restaurant.

Schoonmaak en tuinman
5 dagen in de week worden de algemene ruimtes schoongemaakt. De tuinman is 1 dag in de week aanwezig. In het gebouw is een ruimte beschikbaar waar u tegen een kleine vergoeding kan wassen, drogen en strijken.

Recreatie
We hebben een biljartkamer en een recreatieruimte. Hier vinden de volgende activiteiten plaats: film kijken, lezingen, concerten, modeshow, carnaval, borrel, koffieochtend, sjoelen, cesar bewegingsleer, jeu de boules, bridgen op dinsdagmiddag en koersbal.

Extra (optioneel)
De SRV komt 2x in de week voorrijden. U kunt hulp krijgen bij het aanvragen van zorg.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.belvedere-nieuw-wolfslaar.nl

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden en gevelpanelen. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

124 m2 2 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview