Verkocht € 125.000,- k.k. - portiekflat

Breda – Bavelselaan 352

Deze studio is gelegen op de tweede woonlaag met 2 balkons en een berging op de begane grond. Dit alles is gesitueerd op een uitstekende locatie in servicecomplex Belvedère Nieuw-Wolfslaar. Het complex is op het Zuiden gericht met zicht op landerijen en het Ulvenhoutse bos.

Indeling appartement:
Entree.
Hal met houten parketvloer, meterkast, toegang tot een badkamer, toiletruimte, slaapkamer en woonkamer.
Heerlijk lichte woonkamer met half open keuken en schuifpui naar het balkon. Vanuit deze woonkamer is er fantastisch uitzicht over de omgeving.
Het balkon is voorzien van tegels en zonnescherm.
De L-vormige keukeninrichting is onder andere voorzien van kunststof aanrechtbladen, ronde roestvrijstalen spoelbak, elektrische kookplaat met 2 pitten, koelkast, vriezer en aansluitpunt ten behoeve van de wasmachine.
Slaapkamer met vaste kastenwand en schuifpui naar het balkon.
De muur tussen de woonkamer en slaapkamer is voorzien van glazen stenen, zodat er volop licht aanwezig is in de studio.
Toiletruimte met fonteintje en plavuizenvloer.
Badkamer met plavuizenvloer, wastafel in meubel en ligbad.
De woonkamer, keuken en slaapkamer zijn voorzien van originele betonvloeren.

Berging:
Op de begane grond bevindt zich een berging met elektra.

Algemeen:
Indicatie basisservicekosten. Bij een zo goed onderhouden complex als Belvedère met een uitgebreid palet aan services, horen passende servicekosten en bijdragen voor groot onderhouden: thans € 396,00 en inbegrepen zijn:
– ramen zemen buitenzijde en schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes;
– reservering groot onderhoud;
– opstalverzekering;
Daarnaast betaalt u maandelijks een voorschot aan gas, elektra en water.

Belvedère is een servicecomplex voor zelfstandig wonende senioren. Het ligt op korte afstand van de stad, natuur en sportfaciliteiten en bestaat uit honderd appartementen met royale voorzieningen. Alle appartementen bieden een prachtig uitzicht over de omgeving, waarmee Belvedère zijn naam alle eer aandoet.

Het servicecomplex beschikt over een groot aantal gemeenschappelijke ruimtes. Zo vindt u bij de hoofdingang een royale hal met receptie, een restaurant, een conversatiezaal en een biljartkamer annex bibliotheek. Op de begane grond bevinden zich verder acht logeerkamers, de afsluitbare bergruimten (één voor ieder appartement), de dienst- en bedrijfsruimten en een gang naar de parkeergarage met garageboxen die van binnenuit bereikbaar zijn. Buiten is er nóg een afgesloten parkeerplaats met garageboxen.

De ruime appartementen zijn gegroepeerd in acht eenheden, waarin de trappenhuizen met bijbehorende liften zijn aangebracht. Alle eenheden zijn door middel van gangen op de begane grond met elkaar en met het centrale gedeelte verbonden. Elke eenheid heeft zijn eigen entree, waar uw bezoekers zich kunnen melden via de huistelefoon/videofoon.

Daarmee wordt lekker wonen in Belvedère ook meteen veilig en sociaal wonen.

De receptie is 6 dagen per week geopend. De manager is 4 dagen per week aanwezig en de huismeester 5 dagen per week. Er is een glazenwasser voor de buitenkant.

Catering (optioneel)
Bij onze catering kunt u ’s avonds warme maaltijden aan huis laten bezorgen. Of u komt gezellig in het restaurant dineren. Het restaurant is geopend op zondag en voor een thema-diner op de laatste donderdag van de maand. De keus is aan u!

Schoonmaak en tuinman
5 dagen in de week worden de algemene ruimtes schoongemaakt. De tuinman is 1 dag in de week aanwezig. In het gebouw is een ruimte beschikbaar waar u tegen een kleine vergoeding kan wassen, drogen en strijken.

Recreatie
We hebben een biljartkamer en een recreatieruimte. Hier vinden de volgende activiteiten plaats: film kijken, lezingen, concerten, modeshow, carnaval, borrel, koffieochtend, sjoelen, cesar bewegingsleer, jeu de boules en koersbal.

Extra (optioneel)
De SRV komt 2x in de week voorrijden. U kunt hulp krijgen bij het aanvragen van zorg.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.belvedere-nieuw-wolfslaar.nl

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview