Verkocht € 270.000,- k.k. - portiekflat

Breda – Bavelselaan 356

Dit lichte 3-kamerappartement met balkon is gelegen op de tweede verdieping en een berging op de begane grond, gesitueerd op een uitstekende locatie in servicecomplex Belvedère Nieuw-Wolfslaar. Het complex is op het Zuiden gericht met zicht op de landerijen, het Ulvenhoutse bos en Breda. Het appartement verdient wel weer een moderniseringsronde.

Indeling
Begane grond:
Entree.
Hal met trappenhuis en liftinstallatie.

Tweede verdieping:
Entree.
L-vormige hal/gang met toegang tot 2-slaapkamers, toiletruimte, berging, keuken en woonkamer.
Toiletruimte met toilet en fonteintje.

Woonkamer met uitzicht over de landerijen. De lichte woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, 2 schuifpuien waarvan 1 naar een ruim balkon gesitueerd op het zuiden met zonnescherm en is voorzien van in kunststof uitgevoerde Bankirai vloerdelen.

Half open keuken met plavuizenvloer en L-vormige kunststof keukeninrichting voorzien van elektrische 4-pits kookplaat, roestvrijstalen spoelbak, vaatwasmachine en een combioven/magnetron.

Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kasten, zeil en schuifpui.

Slaapkamer aan de voorzijde met laminaatvloer, schuifpui en deur naar de badkamer.

Badkamer met plavuizenvloer, inloopdouche met thermostaatkraan, wastafel, badmeubel, aansluitpunt ten behoeve van de wasmachine en deur naar de eerder genoemde toiletruimte.

Berging:
De inpandige berging is voorzien van zeil op de vloer en elektra.

De appartementen zijn gegroepeerd in acht eenheden, waarin de trappenhuizen met bijbehorende liftschachten zijn aangebracht. Elke eenheid heeft zijn eigen entree met video intercominstallatie en toegang tot vestibule met afgesloten tochtdeur. Alle appartementen zijn door middel van gangen op de begane grond verbonden met elkaar en met het centrale gedeelte met de hoofdingang. Hier bevinden zich de ruime hal met receptie, het restaurant, de recreatiezaal, de biljartkamer annex bibliotheek, de logeerkamers, de bergruimten en de dienst – en bedrijfsruimte. Verder biedt de gang toegang tot de parkeergarage met garageboxen. De ingang voor dit prachtige appartement is nummer 2.

Fietsen
Op het buitenterrein bevindt zich een overdekte, afsluitbare algemene fietsenstalling.

Parkeren
Uw gasten kunnen parkeren op een daartoe bestemde parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw.
Dit is op eigen terrein op aan de buitenzijde van het parkeerterrein.

Vereniging van Eigenaars
Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Daarom is het belangrijk om te weten dat de Vereniging gezond is. De servicekosten voor dit appartement bedragen thans circa
€ 500,00 per maand. Hierin zijn onder andere begrepen: de glazenwasser voor de buitenzijde, schoonmaak gezamenlijke ruimten, reservering groot onderhoud, gezamenlijk onderhoud van gebouw en tuin, beheer en opstal- en
glasverzekering. Het voorschot energiegebruik (verwarming en elektra) is niet inbegrepen.

Belvedère is een servicecomplex voor zelfstandig wonende senioren. Het ligt op korte afstand van de stad, natuur en sportfaciliteiten en bestaat uit honderd appartementen met royale voorzieningen. Alle appartementen bieden een
prachtig uitzicht over de omgeving, waarmee Belvedère zijn naam alle eer aandoet. Het servicecomplex beschikt over een groot aantal gemeenschappelijke ruimtes. Zo vindt u bij de hoofdingang een
royale hal met receptie, een restaurant, een conversatiezaal en een biljartkamer annex bibliotheek. Op de begane grond bevinden zich verder acht gemoderniseerde logeerkamers waar uw gasten tegen een laag tarief kunnen overnachten, de afsluitbare bergruimten (één voor ieder appartement), de dienst- en bedrijfsruimten en een gang naar de parkeergarage met garageboxen die van binnenuit bereikbaar zijn. Buiten is er nóg een afgesloten parkeerplaats met garageboxen.
De ruime appartementen zijn gegroepeerd in acht eenheden, waarin de trappenhuizen met bijbehorende liften zijn aangebracht. Alle eenheden zijn door middel van gangen op de begane grond met elkaar en met het centrale gedeelte
verbonden. Elke eenheid heeft zijn eigen entree, waar uw bezoekers zich kunnen melden via de huistelefoon/videofoon.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview