Verkocht € 219.000,- k.k. - portiekflat

Breda – Bavelselaan 374

Dit 3-kamer appartement is gelegen op de vijfde woonlaag met balkon en berging op de begane grond, gesitueerd op een uitstekende locatie in servicecomplex Belvedère Nieuw-Wolfslaar. Het complex is op het Zuiden gericht met zicht op landerijen en het Ulvenhoutse bos. Optioneel is een garagebox te koop.

Indeling appartement:
Entree.
L-vormige hal met toegang tot een 2-tal slaapkamers, toiletruimte met tegelvloer, vaste wastafel en toegang tot de badkamer, bergkast, keuken en woonkamer.
Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kastenwand en schuifpui naar klein balkon.
Slaapkamer aan de voorzijde met schuifpui naar klein balkon en toegang tot de badkamer. Badkamer met tegelvloer, toilet, 2 vaste wastafels en een royale douche met thermostaatkraan en zitje.
Keuken met tegelvloer, aansluitpunt ten behoeve van de wasmachine en eenvoudig keukenblok met roestvrijstalen aanrechtblad, spoelbak, 2 Neff kookpitten en kastruimte.
Heerlijk lichte woonkamer met twee schuifpuien naar het balkon en fantastisch uitzicht over de omgeving.
Het balkon is voorzien van tegels en zonnescherm.

Garagebox:
Via de gang van het complex is de garage binnendoor te bereiken. Deze is optioneel te koop en heeft een vraagprijs van € 25.000,– k.k..

Algemeen:
De servicekosten bedragen € 475,00 en inbegrepen zijn:
– ramen zemen buitenzijde en schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes;
– reservering groot onderhoud;
– opstalverzekering;
Het warmte- en het elektriciteitsverbruik wordt individueel bemeten. Hiervoor wordt een voorschot in rekening gebracht voor energieverbruik. Dit zit in de maandelijkse servicekosten.

Belvedère is een servicecomplex voor zelfstandig wonende senioren. Het ligt op korte afstand van de stad, natuur en sportfaciliteiten en bestaat uit honderd appartementen met royale voorzieningen. Alle appartementen bieden een prachtig uitzicht over de omgeving, waarmee Belvedère zijn naam alle eer aandoet.

Het servicecomplex beschikt over een groot aantal gemeenschappelijke ruimtes. Zo vindt u bij de hoofdingang een royale hal met receptie, een restaurant, een conversatiezaal en een biljartkamer annex bibliotheek. Op de begane grond bevinden zich verder acht logeerkamers, de afsluitbare bergruimten (één voor ieder appartement), de dienst- en bedrijfsruimten en een gang naar de parkeergarage met garageboxen die van binnenuit bereikbaar zijn. Buiten is er nóg een afgesloten parkeerplaats met garageboxen.

De ruime appartementen zijn gegroepeerd in acht eenheden, waarin de trappenhuizen met bijbehorende liften zijn aangebracht. Alle eenheden zijn door middel van gangen op de begane grond met elkaar en met het centrale gedeelte verbonden. Elke eenheid heeft zijn eigen entree, waar uw bezoekers zich kunnen melden via de huistelefoon/videofoon.

Daarmee wordt lekker wonen in Belvedère ook meteen veilig en sociaal wonen.

De receptie is 6 dagen per week geopend. De manager is 4 dagen per week aanwezig en de huismeester 5 dagen per week. Er is een glazenwasser voor de buitenkant.

Catering (optioneel)
Bij onze catering kunt u ’s avonds warme maaltijden aan huis laten bezorgen. Of u komt gezellig in het restaurant dineren. Het restaurant is geopend op zondag en voor een thema-diner op de laatste donderdag van de maand. De keus is aan u!

Schoonmaak en tuinman
5 dagen in de week worden de algemene ruimtes schoongemaakt. De tuinman is 1 dag in de week aanwezig. In het gebouw is een ruimte beschikbaar waar u tegen een kleine vergoeding kan wassen, drogen en strijken.

Recreatie
We hebben een biljartkamer en een recreatieruimte. Hier vinden de volgende activiteiten plaats: film kijken, lezingen, concerten, modeshow, carnaval, borrel, koffieochtend, sjoelen, cesar bewegingsleer, jeu de boules en koersbal.

Extra (optioneel)
De SRV komt 2x in de week voorrijden. U kunt hulp krijgen bij het aanvragen van zorg.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.belvedere-nieuw-wolfslaar.nl

Plattegronden van de woning

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview