Verkocht € 320.000,- k.k. - portiekflat

Breda – Bavelselaan 478

Dit lichte 3-kamer appartement is gelegen op de vierde verdieping met balkon aan de voorzijde en een groter balkon aan de achterzijde met weids uitzicht over de landerijen. Er is een berging, direct bij de entree, in het souterrain. Dit appartement is gesitueerd op een uitstekende locatie in servicecomplex Belvedère Nieuw-Wolfslaar. Het complex is op het Zuiden gericht met zicht op de landerijen, het Ulvenhoutse bos en Breda.

Indeling
Begane grond:
De entree is gelijkvloers met direct toegang tot de liftpartij. De appartementen zijn gegroepeerd in acht eenheden, waarin de trappenhuizen met bijbehorende liftschachten zijn aangebracht. Elke eenheid heeft zijn eigen entree met video intercominstallatie en toegang tot vestibule met afgesloten tochtdeur. Alle appartementen zijn door middel van gangen op de begane grond verbonden met elkaar en met het centrale gedeelte met de hoofdingang. Hier bevinden zich de ruime hal met receptie, het restaurant, de recreatiezaal, de biljartkamer annex bibliotheek, de logeerkamers, de bergruimten en de dienst – en bedrijfsruimte. Verder biedt de gang toegang tot de parkeergarage met garageboxen en het afgesloten buitenterrein.
De ingang voor dit appartement is nummer 6.

Vierde verdieping:
Entree.
Hal met vaste kast (meterkast), toegang tot een 2-tal slaapkamers, toilet, keuken en woonkamer.
Slaapkamer aan de voorzijde met vloerbedekking, vaste kastenwand, convectorput voor de schuifpui naar klein balkon en vaste kast met vaste wastafel.
Slaapkamer aan de voorzijde met vloerbedekking vaste kasten, convectorput voor de schuifpui naar klein balkon en toegang tot de badkamer.
Badkamer met tegelvloer, ligbad met thermostaatkraan, badmeubels, vaste wastafel in meubel, douchecabine met thermostaatkraan, aansluiting ten behoeve van wasmachine, design radiator en toegang tot de eerder genoemde toiletruimte.
Toiletruimte met tegelvloer en fonteintje.

Dichte keuken met kunststof aanrechtblad met houtlook, elektrische kookplaat, roestvrijstalen spoelbak en volop kastruimte. Ook is er nog een zogenaamd doorgeefluik naar de woonkamer aanwezig.

Woonkamer met vloerbedekking, weids uitzicht, open haard (mag niet meer worden gebruikt), convectorput voor de schuifpui bij het zitgedeelte naar klein balkon en een convectorput voor de schuifpui naar het balkon.

Het balkon biedt weids uitzicht over de weilanden, heeft een zonnescherm, tegelvloer en is gelegen op het zuiden.

Een berging bevindt zich in het souterrain van het complex direct naast de entree op de begane grond van het complex.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Door het kopen van dit appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Daarom is het belangrijk om te weten dat de Vereniging gezond is. De servicekosten voor dit appartement bedragen thans circa € 545,00 per maand. Hierin zijn onder andere begrepen: de glazenwasser voor de buitenzijde, schoonmaak gezamenlijke ruimten, reservering groot onderhoud, gezamenlijk onderhoud van gebouw en tuin, beheer en opstal- en glasverzekering. Het voorschot energiegebruik (gas en elektra) is niet inbegrepen en bedraagt thans circa € 160,00 en voor water thans € 9,50 per maand.

Belvedère is een servicecomplex voor zelfstandig wonende senioren. Het ligt op korte afstand van de stad, natuur en sportfaciliteiten en bestaat uit honderd appartementen met royale voorzieningen. Alle appartementen bieden een prachtig uitzicht over de omgeving, waarmee Belvedère zijn naam alle eer aandoet.

Het servicecomplex beschikt over een groot aantal gemeenschappelijke ruimtes. Zo vindt u bij de hoofdingang een royale hal met receptie, een restaurant, een conversatiezaal en een biljartkamer annex bibliotheek. Op de begane grond bevinden zich verder acht gemoderniseerde logeerkamers waar uw gasten tegen een laag tarief kunnen overnachten, de afsluitbare bergruimten (één voor ieder appartement), de dienst- en bedrijfsruimten en een gang naar de parkeergarage met garageboxen die van binnenuit bereikbaar zijn. Buiten is er nóg een afgesloten parkeerplaats met garageboxen.

De receptie is 6 dagen per week geopend. De manager is 4 dagen per week aanwezig en de huismeester 5 dagen per week om eventueel kleine reparaties te verrichten. Er is een glazenwasser voor de buitenkant.

Catering (optioneel)
Bij onze catering kunt u ’s avonds warme maaltijden aan huis laten bezorgen. Of u komt gezellig in het restaurant dineren. Het restaurant is geopend op zondag en voor een thema-diner op de laatste donderdag van de maand. De keus is aan u! Van maandag t/m zaterdag kunt u gratis kopje koffie drinken in het restaurant. Het restaurant is momenteel buiten gebruik in verband met de Corona regels.

Schoonmaak en tuinman
5 dagen in de week worden de algemene ruimtes schoongemaakt. De tuinman is 1 dag in de week aanwezig. In het gebouw is een ruimte beschikbaar waar u tegen een kleine vergoeding kan wassen, drogen en strijken.

Recreatie
We hebben een biljartkamer en een recreatieruimte. Hier vinden de volgende activiteiten plaats: film kijken, lezingen, concerten, modeshow, carnaval, borrel, koffieochtend, sjoelen, cesar bewegingsleer, jeu de boules, bridgen op dinsdagmiddag en koersbal.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.belvedere-nieuw-wolfslaar.nl

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

114 m2 2 1

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview