Verkocht € 325.000,- k.k. - portiekflat

Breda – Bavelselaan 488

Heerlijk licht 3-kamer appartement gelegen op de tweede woonlaag met een royaal balkon aan de achterzijde en een balkon aan de voorzijde. Op de begane grond zijn een hobbykamer van circa 8.60m², garagebox en berging aanwezig. Dit alles op een uitstekende locatie in servicecomplex Belvedère Nieuw-Wolfslaar. Het complex is op het Zuiden gericht met zicht op landerijen en het Ulvenhoutse bos.

Indeling appartement tweede verdieping:
Entree.
L-vormige hal met toegang tot een vaste kast met daarin de groepenkast, 2-tal slaapkamers, toiletruimte met tegelvloer, vaste wastafel en toegang tot de badkamer, keuken en woonkamer.
Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kastenwand, aparte vaste kast en schuifpui naar klein balkon.
Slaapkamer aan de voorzijde met schuifpui naar klein balkon en toegang tot de badkamer. Badkamer met tegelvloer, toilet, wastafel in badmeubel en inloopdouche met thermostaatkraan.
Keuken met aan twee zijde de inrichting onder andere voorzien van een kunststof aanrechtblad, spoelbak, 2 Neff kookpitten, geïntegreerde afzuiging, eetbar en volop kastruimte.
Heerlijk lichte woonkamer met open haard partij (mag niet meer gebruikt worden), airco-unit, twee schuifpuien naar het balkon en fantastisch uitzicht over de omgeving. Het balkon is deels voorzien van bankirai hout, tegels en een zonnescherm.

Begane grond:
Via de centrale ingang van logeerkamer 7 & 8 is een hobbykamer bereikbaar. Ook deze hobbykamer is voorzien van huisnummer 488, circa 4.10 x 2.12m groot, heeft elektra en kijkt uit over de achtertuin. Ideaal om hier uw hobby of werkkamer van te maken.

Berging:
De berging is circa 1.84 x 2.70m groot en voorzien van elektra.

Garagebox:
Via de gang van het complex is de garage binnendoor te bereiken. De garage heeft een op elektrisch bedienbare roldeur en is voorzien van elektra.

Indicatie basisservicekosten. Bij een zo goed onderhouden complex als Belvedère met een uitgebreid palet aan services, horen passende servicekosten en bijdragen voor groot onderhouden: thans € 548,00 en inbegrepen zijn:
– ramen zemen buitenzijde en schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes;
– reservering groot onderhoud;
– opstalverzekering;
– centraal antennesysteem.
Daarnaast betaalt u maandelijks een voorschot aan gas, elektra en water.

Belvedère is een servicecomplex voor zelfstandig wonende senioren. Het ligt op korte afstand van de stad, natuur en sportfaciliteiten en bestaat uit honderd appartementen met royale voorzieningen. Alle appartementen bieden een prachtig uitzicht over de omgeving, waarmee Belvedère zijn naam alle eer aandoet.

Het servicecomplex beschikt over een groot aantal gemeenschappelijke ruimtes. Zo vindt u bij de hoofdingang een royale hal met receptie, een restaurant, een conversatiezaal en een biljartkamer annex bibliotheek. Op de begane grond bevinden zich verder acht logeerkamers, de afsluitbare bergruimten (één voor ieder appartement), de dienst- en bedrijfsruimten en een gang naar de parkeergarage met garageboxen die van binnenuit bereikbaar zijn. Buiten is er nóg een afgesloten parkeerplaats met garageboxen.

De ruime appartementen zijn gegroepeerd in acht eenheden, waarin de trappenhuizen met bijbehorende liften zijn aangebracht. Alle eenheden zijn door middel van gangen op de begane grond met elkaar en met het centrale gedeelte verbonden. Elke eenheid heeft zijn eigen entree, waar uw bezoekers zich kunnen melden via de huistelefoon/videofoon.

Daarmee wordt lekker wonen in Belvedère ook meteen veilig en sociaal wonen.

De receptie is 6 dagen per week geopend. De manager is 4 dagen per week aanwezig en de huismeester 5 dagen per week. Er is een glazenwasser voor de buitenkant.

Catering (optioneel)
Bij onze catering kunt u ’s avonds warme maaltijden aan huis laten bezorgen. Of u komt gezellig in het restaurant dineren. Het restaurant is geopend op zondag en voor een thema-diner op de laatste donderdag van de maand. De keus is aan u!

Schoonmaak en tuinman
5 dagen in de week worden de algemene ruimtes schoongemaakt. De tuinman is 1 dag in de week aanwezig. In het gebouw is een ruimte beschikbaar waar u tegen een kleine vergoeding kan wassen, drogen en strijken.

Recreatie
We hebben een biljartkamer en een recreatieruimte. Hier vinden de volgende activiteiten plaats: film kijken, lezingen, concerten, modeshow, carnaval, borrel, koffieochtend, sjoelen, cesar bewegingsleer, jeu de boules en koersbal.

Extra (optioneel)
De SRV komt 2x in de week voorrijden. U kunt hulp krijgen bij het aanvragen van zorg. Het is tevens mogelijk om een TV-abonnement bij Ziggo met 15% collectiviteitskorting af te sluiten.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.belvedere-nieuw-wolfslaar.nl

118 m2 2 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview