Verkocht € 279.000,- k.k. - portiekflat

Breda – Bavelselaan 496

Heerlijk licht 3-kamer appartement gelegen op de vierde verdieping met een royaal balkon aan de achterzijde en een klein balkon aan de voorzijde. Op de begane grond is een berging aanwezig. Dit alles op een uitstekende locatie in het senioren servicecomplex Belvedère Nieuw-Wolfslaar. Het complex is op het Zuiden gericht met zicht op landerijen en het Ulvenhoutse bos.

Indeling appartement vierde verdieping:
Entree.
L-vormige hal met toegang tot een vaste kast met daarin de groepenkast, 2-tal slaapkamers, toiletruimte met tegelvloer (geel/wit) en fonteintje, vaste wastafel en toegang tot de badkamer, keuken en woonkamer.
Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kastenwand en schuifpui naar klein balkon.
Slaapkamer aan de voorzijde met schuifpui naar klein balkon, vaste kastenwand en toegang tot de badkamer.
Badkamer met tegelvloer (geel/wit), bidet, douchecabine met zitje, thermostaatkraan wastafelmeubel, design radiator en aansluiting ten behoeve van de wasmachine.
Keuken met doorgeefluik naar de woonkamer. Aan twee zijden bevindt zich de keukeninrichting welke onder andere is voorzien van een kunststof aanrechtblad, 1,5 roestvrijstalen spoelbak, 2 kookpitten, koelkast, ladekoelkast, eetbar en volop kastruimte.
Heerlijk lichte woonkamer met open haard partij (mag niet meer gebruikt worden), airco-unit, twee schuifpuien naar het balkon met fantastisch uitzicht over de omgeving. Het balkon heeft een zonnescherm en opstelling van de airco-unit.

Berging:
De berging is voorzien van elektra.

Algemeen:
Indicatie basisservicekosten. Bij een zo goed onderhouden complex als Belvedère met een uitgebreid palet aan
services, horen passende servicekosten en bijdragen voor groot onderhouden: thans € 548,00 en inbegrepen zijn:
– ramen zemen buitenzijde en schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes;
– reservering groot onderhoud;
– opstalverzekering;
Daarnaast betaalt u maandelijks een voorschot aan gas, elektra en water.

Belvedère is een servicecomplex voor zelfstandig wonende senioren. Het ligt op korte afstand van de stad, natuur en sportfaciliteiten en bestaat uit honderd appartementen met royale voorzieningen. Alle appartementen bieden een prachtig uitzicht over de omgeving, waarmee Belvedère zijn naam alle eer aandoet.

Het servicecomplex beschikt over een groot aantal gemeenschappelijke ruimtes. Zo vindt u bij de hoofdingang een royale hal met receptie, een restaurant, een conversatiezaal en een biljartkamer annex bibliotheek. Op de begane grond bevinden zich verder acht logeerkamers, de afsluitbare bergruimten (één voor ieder appartement), de dienst- en bedrijfsruimten en een gang naar de parkeergarage met garageboxen die van binnenuit bereikbaar zijn. Buiten is er nóg een afgesloten parkeerplaats met garageboxen.

De ruime appartementen zijn gegroepeerd in acht eenheden, waarin de trappenhuizen met bijbehorende liften zijn aangebracht. Alle eenheden zijn door middel van gangen op de begane grond met elkaar en met het centrale gedeelte verbonden. Elke eenheid heeft zijn eigen entree, waar uw bezoekers zich kunnen melden via de huistelefoon/videofoon.

Daarmee wordt lekker wonen in Belvedère ook meteen veilig en sociaal wonen.

De receptie is 6 dagen per week geopend. De manager is 4 dagen per week aanwezig en de huismeester 5 dagen per week. Er is een glazenwasser voor de buitenkant.

Catering (optioneel)
Bij onze catering kunt u ’s avonds warme maaltijden aan huis laten bezorgen. Of u komt gezellig in het restaurant dineren. Het restaurant is geopend op zondag en voor een thema-diner op de laatste donderdag van de maand. De keus is aan u!

Schoonmaak en tuinman
5 dagen in de week worden de algemene ruimtes schoongemaakt. De tuinman is 1 dag in de week aanwezig. In het gebouw is een ruimte beschikbaar waar u tegen een kleine vergoeding kan wassen, drogen en strijken.

Recreatie
We hebben een biljartkamer en een recreatieruimte. Hier vinden de volgende activiteiten plaats: film kijken, lezingen, concerten, modeshow, carnaval, borrel, koffieochtend, sjoelen, cesar bewegingsleer, jeu de boules en koersbal.

Extra (optioneel)
De SRV komt 2x in de week voorrijden. U kunt hulp krijgen bij het aanvragen van zorg.

Servicekosten
In de servicekosten zitten de kosten voor energie en water niet. Deze kosten worden separaat als voorschot op de factuur servicekosten in rekening gebracht.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.belvedere-nieuw-wolfslaar.nl

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

118 m2 2 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview