Verkocht € 349.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Beverweg 30

In de kinderrijke woonwijk Brabantpark staat deze ruime gezinswoning. Het huis heeft aan de achterzijde een uitbouw waar de keuken zich bevindt en waardoor er een heerlijk en comfortabele leefruimte is gerealiseerd op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Op de 2e verdieping een ruime zolderslaapkamer. De achtertuin is gesitueerd op het oosten en is voorzien van een ruim zonneterras, een stenen berging met overkapping en achteruitgang. Voor de woning is altijd plaats voor je auto. Ook de ligging van deze woning is perfect. Om de hoek is een winkelplein met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en een leuke speeltuin. Divers middelbaar en hoger onderwijs, het van Koolwijkpark, het gezellige stadshart van Breda, het NS-station en niet te vergeten de nabijheid van diverse uitvalswegen naar o.a. Rotterdam, Utrecht en Eindhoven zijn goed en snel bereikbaar.

Indeling begane grond:
Entree.
Hal met tegelvloer, trapopgang naar de 1e verdieping, kelder, design radiator, moderne toiletruimte met wandcloset, hoekfonteintje en toegang tot de woonkamer.
Heerlijke lichte L-vormige woonkamer met een fraaie lamelparketvloer, design radiator, openslaande deuren naar de achtertuin en doorloop naar de half open keuken.
Keuken met plavuizenvloer en loopdeur naar de achtertuin. De L-vormige keukenopstelling is voorzien van een houten aanrechtblad, roestvrijstalen spoelbak, koelkast, combioven/magnetron, vaatwasmachine, 5-pits kookplaat met daarboven een roestvrijstalen afzuigkap.
In de hal, toilet en keuken ligt vloerverwarming.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met vaste kast, trapopgang en toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer.
Slaapkamer gelegen aan de voorzijde.
Moderne badkamer gelegen aan de voorzijde met plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, brede wastafel, wandcloset en design radiator.
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde met vaste kast en vaste wastafel in meubel.
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde. Deze kamer is momenteel in gebruik als kastenkamer.
Op de slaapkamers ligt een laminaatvloer.

Indeling tweede verdieping:
Overloop met Velux dakraam, aansluitpunten ten behoeve van wasmachine en droger, opstelling van de C.V.-ketel, bergruimte onder het knieschot en toegang tot de zolderslaapkamer.
Zolderslaapkamer met aan de voorzijde een kleine dakkapel en aan de achterzijde een brede dakkapel.
Op deze verdieping ligt een laminaatvloer.

Tuin:
De voortuin is voorzien van een klein kunststofgrasveld en borders.
De achtertuin is gelegen op het oosten en is voorzien van terras bij de woning, een kunststofgrasveld, stenen berging met overkapping en achteruitgang.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

158 m2 4 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview