Verkocht € 950.000,- k.k. - herenhuis

Breda – Burgemeester Passtoorsstraat 2a

Hier woon je in één van de meest karakteristieke straten van de stad, op loopafstand van het Mastbos en de Ginnekenmarkt. Dit zeer recent, geheel en smaakvol gemoderniseerd herenhuis met een prachtige dakopbouw en een op het Zuiden gelegen achtertuin, kunt u nog geheel naar eigen smaak inrichten. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige luxe bouwmaterialen en nagenoeg alles aan deze woning is nieuw en is dan ook instap klaar!

Indeling
Begane grond:
Entree.
Je komt direct een ruimte binnen met openslaande deuren naar de voortuin en aan de achterzijde zijn 2 loopdeuren alsmede openslaande deuren naar de tuin. Deze ruimte is voorzien als woonkeuken en diverse aansluitingen hiervoor zijn aanwezig.

In het midden bevindt zich een trapkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Enkele treden lager is er een toiletruimte met wand betegeling, wandcloset, fonteintje en een zeer diepe berging.
De vloer is voorzien van beton en er zijn diverse inbouw- en wandspots aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met vide, toiletruimte met plavuizenvloer, fonteintje en trapopgang naar de 2e verdieping.
Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde zijn royale ruimtes. Aan de achterzijde bevindt zich een brede lichtkoepel. Deze ruimte is voorzien als woonkamer.
Deze verdiepingsvloer is voorzien van een eiken houtenvloer en zijn er inbouwspots aanwezig.

Tweede verdieping:
Overloop met trapopgang naar de 3e verdieping, toiletruimte, toegang tot de badkamer en 2 slaapkamers.
Badkamer met plavuizenvloer, inloopdouche voorzien van stort- en handdouche, hardstenen wastafel op houten bad meubel voorzien van 2 kranen en een design radiator.
Slaapkamer aan de voorzijde.
Slaapkamer aan de achterzijde met 2 draai/kiepdeuren naar het balkon.
Deze verdiepingsvloer is voorzien van een eiken houten vloer.

Derde verdieping:
Overloop met stookruimte, toegang tot de 2e badkamer en 2 slaapkamers.
Badkamer met plavuizenvloer, wandcloset, inloopdouche met stort- en handdouche, hardstenen wastafel op houten bad meubel voorzien van 2 kranen en een design radiator.
Slaapkamer aan de voorzijde met openslaande deuren naar het balkon.
Slaapkamer aan de achterzijde.
Deze verdiepingsvloer is voorzien van een eiken houten vloer.

Details:
De gehele woning is voorzien van zwarte ramen, kozijnen, schakelmateriaal, kranen, inbouw- en wandspots. Dit geeft de woning een zeer moderne twist.
Door de dakopbouw heeft de woning een mooi volume met gebruiksmogelijkheden gekregen.
Let op: gezien de status ‘gemeentelijk monument’ dient u rekening te houden met iedere wijziging zowel in- als extern deze eerst aan (na) te vragen bij de gemeente Breda.

Tuin:
Zowel de voor- als de achtertuin dienen nog ingericht te worden. De achterom grenst aan de in- en uitgang van de Cartier van Disselstraat.

Ligging:
Dit zeer charmante en royale herenhuis is gesitueerd in Breda-Zuid in de geliefde woonwijk Ginneken, op steenworp afstand van rivier de Mark en het Mastbos. Vanaf deze locatie wandelt of fietst u zo naar het bruisende stadscentrum met haar uitgebreide winkel- en horecavoorzieningen, of de vele restaurantjes en winkels aan de hippe Ginnekenweg en luxe Wilhelminastraat. Op korte afstand vinden we tevens diverse voorzieningen zoals het winkelaanbod van het Valkeniersplein, scholen en sportvelden. Uitvalswegen zijn snel bereikbaar.

162 m2 4 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview