Verkocht € 325.000,- k.k. - woonboerderij

Breda – Burgstsedreef 17-02

Aan de rand van de woonwijk Heksenwiel in de Haagse Beemden gelegen, heerlijk rustig met vrij uitzicht aan de voorzijde, bieden wij u aan deze vrijstaande (multifunctionele) schuur met tuin rondom. Een prachtige mogelijkheid om uw droom te verwezenlijken en deze schuur volledig te renoveren om te gaan gebruiken als een uniek, vrijstaand woonhuis of te splitsen in 2 woningen!

Schuur:
Deze vrijstaande schuur is onderverdeeld in 2 ruimtes te weten:
– schuur (circa 9.68 x 18.11m) met openslaande houten deuren naar de voorzijde, loopdeur en grote houten schuifdeur naar achterzijde;
– berging (circa 3.50 x 18.11m) met 2 maal openslaande houtendeuren aan de zijkant.

Mogelijkheden:
Op deze schuur rust een woonbestemming voor het realiseren van 1 of 2 woningen Per woning is een oppervlakte (begane grond en verdiepingsvloer) van 165m² mogelijk.

De bijgevoegde tekeningen zijn slechts indicatief. Deze zijn gerealiseerd door architect Marc Benerink en voor gebruik dient er dan ook toestemming te zijn. Voor eventuele mogelijkheden kunt u contact met hem opnemen.
De plattegronden zijn niet op schaal en derhalve niet maatgevend.

Algemeen:
Het betreft een deelperceel. De opgegeven perceelgrootte is slechts indicatief en pas na kadastrale inmeting definitief.
Vanwege de herkenbaarheid van zowel het object, als het ensemble en het feit dat het één van de weinige overgebleven agrarische gebouwen is in de directe omgeving is sprake van zeldzaamheid op lokaal niveau.
Aan de voorzijde heeft men vrij uitzicht en aan de achterzijde kijkt men uit op woonwijk Heksenwiel. Nabij de schuur bevindt zich de historische buitenplaats “De Burgst” met bos, winkelcentrum Heksenwiel, een basis- en middelbare school op loopafstand en uitvalswegen alsmede het NS-station Breda-Prinsenbeek zijn op korte afstand bereikbaar.
Aangezien de schuur ouder is dan 95 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

1.645 m2 0 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview