Verkocht € 585.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – de Roy van Zuidewijnlaan 20

Dit fraaie gemoderniseerde herenhuis uit 1975 heeft onder andere twee moderne badkamers, vier slaapkamers, een inloopkast, een nieuwe keuken en een tuin op het zuiden. Met 160m² woonoppervlak biedt de woning alle ruimte en comfort om heerlijk te leven op een toplocatie in de fijne woonbuurt Zandberg.

Indeling
Begane grond:
Nieuwe voordeur met veiligheidsglas. Entree met plavuizenvloer, meterkast en toegang tot de woonkamer.
Lichte, tuingerichte woonkamer met grote raampartijen, lichtstraat, sfeervolle elektrische haard, inbouwspots, loopdeur en openslaande tuindeuren naar de achtertuin. In de woonkamer is ook de trap naar boven met trapkast en een portaal met toegang tot de toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
De open keuken ligt aan de voorzijde van de woning. De Bruynzeel Piet Zwart keuken is in april 2019 geplaatst en voorzien van composiet aanrechtbladen, royale spoelbak, zwart inductiefornuis met anderhalve oven van Boretti, retro Etna koelkast met drie diepvrieslades, magnetron, vaatwasmachine en een zwarte afzuigkap met afvoer naar buiten.
De woonkamer en keuken zijn voorzien van een parketvloer (kops hout) met mozaïek motief.

Eerste verdieping:
Via de trapopgang is er middels een deur toegang tot de overloop. Deze geeft toegang naar een ruime inloopkast, twee slaapkamers, toiletruimte met wandcloset en de moderne badkamer. Beide slaapkamers lopen over de volle breedte van de woning. In beide kamers en de overloop ligt een laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een plavuizenvloer met elektrische vloerverwarming, inloopdouche met mozaïek vloerbetegeling, thermostaatkraan en een brede wastafel. Het ventilatiesysteem is te bedienen met een afstandsbediening.

Tweede verdieping:
Eveneens bereikbaar middels een deur na de trapopgang.
Overloop met lichtkoepel, vaste kast en toegang tot een aparte was-/stookruimte, twee slaapkamers en de riante tweede badkamer. Ook deze slaapkamers lopen over de volle breedte van de woning en zijn voorzien van een laminaatvloer. De grote ramen en de dakkapel zorgen voor veel inval van daglicht. De moderne badkamer is ingericht met een plavuizenvloer, lichtkoepel (ventilatie mogelijkheid), design radiator, ligbad in hoekopstelling met glazen douchescherm, wandcloset en grote wastafel met spiegel.

Tuin:
Aan de voorzijde van de woning is een betegeld terrasje.

De privacy biedende op het zuiden gelegen achtertuin is voorzien van een nieuwe, afsluitbare tuinpoort. De achtertuin is deels bestraat en deels voorzien van groene borders met bloeiende beplanting. In de tuin is een aparte houten berging en er is een achterom*. De achterom mag overdag worden gebruikt lopend of met de fiets echter niet de parkeerplaats.

* De achteruitgang betreft een persoonlijk recht. De achtergelegen parkeerplaats behoort toe aan ‘Van Oers’ accountantskantoor met haar in- en uitgang aan de Weteringstraat. Hier mag men vrijblijvend parkeren buiten kantooruren van 18:00 tot 08:00 uur en in het weekend.

Algemeen:
Het object is gesitueerd op een toplocatie in Breda-Zuid. Middenin de gewilde, rustige en kindvriendelijke woonwijk Zandberg. Deze karakteristieke woonwijk ligt tussen het Ginneken en het centrum in. Op loopafstand van scholen, winkels, het Ginnekenmarktje en het bruisende stadshart. Sportfaciliteiten, het NS-station en diverse uitvalswegen bevinden zich eveneens binnen handbereik.

Deze voormalige drive-in woning is door de vorige eigenaren een aantal jaren geleden op professionele wijze en met gevoel voor smaak in zijn totaliteit ingrijpend gerenoveerd en gemoderniseerd. Daar waar in het verleden de begane grond bestond uit een garage en tuinkamer is mede door de uitbouw, de riante living en wooneetkeuken gerealiseerd.
Het object heeft een instap klaar karakter. Aan de achterzijde op de 1e en 2e verdieping bevinden zich elektrisch bedienbare zonneschermen (2020).

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

129 m2 4 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview