Verkocht € 950.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – de Roy van Zuidewijnlaan 62

Deze goed onderhouden, royaal uitgebouwde helft van een twee-onder-één kapwoning met oprit is gelegen in de zeer geliefde kleinschalige villawijk ‘Zandberg’ in Breda-Zuid en nabij het stadscentrum met privacy biedende op het Zuidoosten gesitueerde achtertuin.

Indeling
Begane grond:
Zijentree.
Hal met visgraatparketvloer, trapopgang naar de verdieping, toiletruimte, toegang tot de kelder en woonkamer.
Moderne toiletruimte met plavuizenvloer, wandcloset en fonteintje.
De kelder is op stahoogte en is bereikbaar middels een vaste trap. In de kelder bevindt zich de opstelling van de gas, cv-ketel.
De L-vormige woonkamer heeft een visgraatparketvloer, schouw, zijgevelraam, toegang tot de woonkeuken en openslaande deuren naar de achtertuin. De raampartij aan de voorzijde heeft de originele stalen kozijnen met enkele beglazing.
Uitgebouwde woonkeuken met toegang tot de bijkeuken en uitzicht over de oprit en achtertuin.
Op de vloer liggen de ‘Winkelman’ vloertegels, in de uitbouw zijn de originele glas-in-lood bovenramen verwerkt met openslaande deuren naar de achtertuin en een aparte loopdeur naar het overdekte terras. De keukeninrichting is aan twee zijden opgesteld en onder andere voorzien van hardstenen aanrechtbladen, roestvrijstalen 1,5 spoelbak met Quooker, 5-pits gaskookplaat met daarboven een roestvrijstalen afzuigkap, vaatwasmachine en een kastje waarin een draaiplateau is verwerkt. In de kastenwand bevindt zich een koelkast, ‘Boretti’ roestvrijstalen oven en volop kastruimte.
Bijkeuken met twee lichtkoepels, loopdeur naar de oprit en loopdeur naar de achtertuin. Op de vloer liggen plavuizen, is er een keukenblok aanwezig voorzien van een hardstenen werkblad, roestvrijstalen 1,5 spoelbak, aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger. Deze ruimte is momenteel ook in gebruik als hobby- en fitnesskamer en bij de ingang van de oprit kan men gemakkelijk de jassen en schoenen kwijt. Deze bijkeuken leent zich ook uitstekend voor de kinderen als speelkamer.

Eerste verdieping:
Overloop met zijgevelramen voorzien van glas-in-lood met voorzetramen. Vanuit deze overloop zijn er 3 slaapkamers, een badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping bereikbaar.
Slaapkamer aan de voorzijde met naar binnenslaande deuren voor het balkon en een vaste kast. Aan de buitenzijde bevindt zich een rolluik.
Moderne badkamer aan de voorzijde met plavuizenvloer, wastafel in meubel met 2 kranen, inloopdouche met glazen deur, hand- en regendouche, design radiator en wandcloset.
Slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast.
Slaapkamer aan de achterzijde met op maat gemaakte kastenwand en openslaande deuren naar het balkon.
Het balkon is voorzien van tegels.
Deze gehele verdiepingsvloer met uitzondering van de badkamer is voorzien van een doorlopende eiken lamel parketvloer.

Tweede verdieping:
Overloop met zijgevelraam van glas-in-lood met voorzetramen, luik en vlizotrap naar een beloopbare zolder en berging onder het knieschot. Voorts is er toegang tot een 3-tal slaapkamers.
Slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel.
Slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel en 2 Velux dakramen.
Slaapkamer aan de achterzijde met zijgevelraam van glas-in-lood en Velux dakraam.
Deze gehele verdiepingsvloer is voorzien van een doorlopende eiken lamel parketvloer.

Tuin:
De voortuin is ingericht met gazon en beukenhagen die zorgen dat je heerlijk privé zit op je terrasje in de avondzon.
Naast de woning ligt een royale oprit.
De op het Zuidoosten gesitueerde privacy biedende achtertuin heeft een schitterende oude boom, borders, sierbestrating, buitenverlichting en door het balkon op de eerste verdieping een overdekt terras bij de woning met zonnescherm. Bij de openslaande deuren van de keuken is een markies aanwezig.

Ligging:
Deze karakteristieke twee-onder-één kapwoning is gesitueerd op een toplocatie in Breda-Zuid in de zeer gewilde en rustige woon(villa)wijk ‘Zandberg’. De Roy van Zuidewijnlaan zelf laat zich kenmerken door nagenoeg uitsluitend gevarieerde en klassieke vrijstaande villabebouwing. Op loopafstand van het stadscentrum, de luxe ‘Wilhelminastraat’, en hippe Ginnekenweg alsmede twee basisscholen zijn op loopafstand bereikbaar. Diverse sportfaciliteiten, middelbare scholen, het NS-station, het Wilhelminapark en in- en uitvalswegen bevinden zich eveneens binnen handbereik.
Het object is door de huidige eigenaar zeer zorgvuldig onderhouden en gemoderniseerd waarbij de authentieke elementen intact zijn gebleven.

De onder het perceel gelegen olietank is in 1992 conform de destijds geldende voorschriften gesaneerd.

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 65 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

302 m2 6 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview