Verkocht € 1.065.000,- k.k. - herenhuis

Breda – Duivelsbruglaan 92

Op één van de mooiste locaties in Breda-Zuid, in woonwijk ’t Ginneken pal tegenover het Mastbos met haar schitterende vergezichten over natuurgebied Markdal, is uniek gesitueerd dit compleet zeer smaakvol gerenoveerd Herenhuis met balkon en dakterras en een besloten zonnige achtertuin voorzien van een sfeervolle loungehoek en achteringang. Het Herenhuis bevat maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers en heet: ‘De Aardster’.

Indeling
Begane grond:
Entree.
Hal met trapopgang, garderobe- en meterkast, vaste kast met opstelling van de gas, cv-ketel, luik ten behoeve van de watermeter, vaste kast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Voorts is er toegang tot de woonkamer en keuken.
Woonkamer met erker voorzien van glas-in-lood bovenramen, gashaard en doorloop naar de open keuken.
De achtergevel is voorzien van een aluminium pui met openslaande deuren bij de woonkamer en loopdeur bij de keuken.
Vanuit de woonkamer is er prachtig uitzicht op het Mastbos.
De woonkamer en keuken wordt gescheiden door lage kastenwand met een houten werkblad waaraan je kunt eten en heeft een roestvrijstalen spoelbak, Quooker en vaatwasmachine. Aan de overzijde is een wandkast met koelkast, oven, een houten werkblad met 4-pits inductiekookplaat en daarboven een roestvrijstalen afzuigkap.
In de hal en keuken ligt een marmoleum vloer en in de woonkamer ligt een donker geoliede parketvloer voorzien van een mozaïek patroon.

Eerste verdieping:
Overloop met linoleum vloer, trapopgang naar de 2e verdieping, toiletruimte en toegang tot een 3-tal slaapkamers en een badkamer.
Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kasten.
Slaapkamer aan de voorzijde met erker, 4 vaste kasten waarvan 1 met een vaste wastafel.
Badkamer aan de achterzijde met plavuizenvloer, wastafel in meubel, inloopdouche met hand- en stortdouche, openslaande deuren naar het dakterras.
Slaapkamer aan de achterzijde met 4 vaste kasten waarvan 1 met een vaste wastafel, airco-unit en openslaande deuren naar het eerder genoemde dakterras. Het dakterras is voorzien van tegels.
In de slaapkamers ligt een houten parketvloer voorzien van mozaïek patroon.

Tweede verdieping:
Overloop met linoleum vloer, lichtkoepel wat zorgt voor een mooie lichtinval, vaste kast, toiletruimte met wandcloset, fonteintje en plavuizenvloer, toegang tot een was-/strijkkamer en 3 slaapkamers.
Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kasten.
Slaapkamer aan de voorzijde met erker, 3 vaste kasten waarvan 1 met een vaste wastafel en airco-unit.
Royale inloopdouche voorzien van hand- en stortdouche.
Was-/strijkkamer aan de achterzijde met plavuizenvloer, aansluitpunten ten behoeve van wasmachine en droger.
Slaapkamer aan de achterzijde met 3 vaste kasten waarvan 1 met een vaste wastafel.
In de slaapkamers ligt een houten parketvloer voorzien van mozaïek patroon.

Tuin:
De voortuin is aangelegd met grijze betegeling, borders en beukenhagen.
De zonnige privacy biedende achtertuin is voorzien van kunstgras, grijze betegeling, buitenverlichting, volwassen bomen, kunstgras, border met hortensia en achterop het perceel bevindt zich een sfeervolle overkapping met een berging voorzien van een achteruitgang.

Details:
Dit herenhuis kenmerkt zich door de brede voordeur, hoge plafonds, royale maatvoering, glas-in-lood ramen en privacy biedende achtertuin. De plafondhoogte van de begane grond is maar liefst circa 3.40m, 1e verdieping circa 3.15m. en de 2e verdieping circa 3.15m. Op het dak liggen 16 zonnepanelen. De houten vloeren in de woning zijn houtsoort Meranti. De woning is voorzien van dubbele beglazing en bij de glas-in-lood ramen zijn voorzetramen geplaatst, dakisolatie en voorgevelisolatie.

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 00 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

257 m2 6 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview