Verkocht € 795.000,- k.k. - penthouse

Breda – Eggestraat 23

Op loopafstand van het stadscentrum met al haar faciliteiten bieden wij u aan dit comfortabele en privacy biedende Penthouse. Het is heerlijk anoniem wonen in dit prachtige Penthouse. Eén van de vele fraaie kenmerken zijn de uitstekende lichtinval en de zichtlijnen vanuit de diverse vertrekken over de directe omgeving en het binnen park. Het Penthouse heeft maar liefst 3 royale dakterrassen, lichte woonkamer met aansluitend een woonkeuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers in het prestigieuze complex ‘Wagemakerspark’ appartementencomplex: Villa H. van de Velde’. Twee inpandige parkeerplaatsen en een separate berging in het souterrain maken het compleet.

Indeling:

Begane grond:
Centrale entree gelegen aan de Eggestraat met bellentableau, brievenbussen en het vide intercomsysteem. Centrale ontvangsthal met toegang tot de lift en het trappenhuis. Alle gemeenschappelijk deuren gaan automatisch open. Ideaal voor rolstoelgebruikers of met een rollator.
Vanuit de lift stapt u (na de extra veiligheid van een eigen voordeur te hebben geopend) direct uw eigen hal binnen. De living, woonkeuken en het grote dakterras bevinden zich aan de achterzijde. De slaapvertrekken met de twee kleinere dakterrassen bevinden zich aan de voorzijde.

Vijfde woonlaag – vierde verdieping:
Royale Z-vormige ontvangsthal met meterkast, garderobe, toegang tot (nood-) trappenhuis, modern betegelde toiletruimte met luxueus duoblok.
Middels dubbele openslaande deuren (met glas vlakverdeling) bereikt u de sfeervolle living met openslaande deuren naar het dakterras op het westen en opmaat gemaakte vaste kastenwand met openslaande deuren naar de woonkeuken.

Woonkeuken met plavuizenvloer, vaste kastenwand, openslaande deuren naar balkon op het westen. De keuken is voorzien van een moderne, lichte L-vormige inrichting met hardsteenaanrechtbladen en onder andere uitgevoerd met een oven, vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, inductiekookplaat, afzuigschouw en apothekerskast.
De living en woonkeuken zijn tezamen groot 80m². De wand tussen de living en woonkeuken kan er op eenvoudige wijze uitgehaald worden, zodat men een grote leefruimte creëert.

De living en woonkeuken beschikken beiden over openslaande deuren naar het riante op het westen gesitueerde dakterras van circa 45m². Het terras is voorzien van tegels, een buitenkraantje, 3 elektrisch bedienbare screens en 2 luxe elektrisch bedienbare zonneschermen (met verlichting). Vanaf dit terras een ruim uitzicht over het binnen park en de directe omgeving.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar welke is voorzien van een plavuizenvloer. Hier bevinden zich de aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en droger alsmede de opstelling van de cv-en WTW-unit.

Vanuit de centrale ontvangsthal verkrijgt men toegang tot:
– Masterbedroom met openslaande deuren naar het terras gesitueerd op het oosten.
Via de masterbedroom directe toegang tot:
– eigen luxe, moderne badkamer voorzien van plavuizenvloer, design radiator, inloopdouche met thermostaatkraan, 2 vaste wastafels in meubel en zwevend toilet;
– Walk-in closet.
– Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met loopdeur naar dakterras gesitueerd op het oosten. Deze slaapkamer doet momenteel dienst als garderobekamer.
– Slaapkamer met loopdeur naar het eerder genoemde dakterras;
– Waskamer met aansluitpunt ten behoeve van wasmachine en droger.
– Moderne gastenbadkamer voorzien van inloopdouche en vaste wastafel in meubel.

Algemeen

Het Penthouse is gesitueerd op de grens van de wijken Zandberg, Sportparken het Ginneken op loopafstand van het stadscentrum en maakt onderdeel uit van het prestigieuze Wagemakerspark. Een prachtige herontwikkeling uit 2005. Je zit hier heerlijk anoniem en toch overal dichtbij.
Het villa appartement kent de markante vormgeving en architectuur uit de jaren 30 en heeft dit weten te combineren met de luxe en het comfort van deze tijd.
Direct vanaf de bouw is het penthouse met een goed gevoel voor smaak op professionele wijze en met gebruikmaking van kwalitatief hoogwaardige materialen afgewerkt. Ons inziens kent het Penthouse een instap klaar karakter.
Uitstekend gesitueerd ten opzichte van het bruisende stadshart met al haar faciliteiten, het Chassé Theater, het NS-station, het Mastbos, sportfaciliteiten, scholen en uitvalswegen. Een bushalte bevindt zich op enkele meters afstand.
Twee royale parkeerplaatsen in het souterrain (de in- en uitgang bevindt zich in de Generaal Maczekstraat).
Ruime berging voorzien van elektra bevindt zich eveneens in het souterrain.
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt thans € 390,83 per maand voor het appartement en € 27,00 per maand voor de 2 parkeerplaatsen (nummers 26 en 27) en berging (nummer 206).

Het betreft drie identieke gebouwen (villa’s) met elk 9 appartementen.
Villa J. Duiker, Villa K.P.C. de Bazel en Villa H. van de Velde. Kleinschalige elegante woongebouwen met een fraaie uitstraling. Ze kennen een benedenverdieping met entree en twee appartementen, drie identieke woonlagen met twee gespiegelde appartementen en een wat terugspringende bovenlaag met een uniek Penthouse over de volle breedte en diepte van de villa (totaal 3 Penthouses). Bedoeld Penthouse bevindt zich in het gebouw ‘H. van de Velde’. Eén van de vele fraaie kenmerken zijn de uitstekende lichtinval en de zichtlijnen vanuit de diverse vertrekken over de directe omgeving en het binnen park.

168 m2 3 2
De woning op Googlemaps
De woning op Streetview