Verkocht € 885.000,- k.k. - penthouse

Breda – Eggestraat 41

Het is heerlijk wonen met veel privacy in dit prachtige Penthouse aan het Wagemakerspark. Eén van de vele fraaie kenmerken zijn de uitstekende lichtinval en de zichtlijnen vanuit de diverse vertrekken over de directe omgeving en het binnenpark. Op loopafstand van het bruisende stadscentrum en het Ginneken. Het Penthouse heeft maar liefst 3 royale dakterrassen, lichte woonkamer met aansluitend een woonkeuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers in het prestigieuze complex ‘Wagemakerpark’. Twee inpandige parkeerplaatsen in de ondergelegen garage en een separate berging in het souterrain maken het compleet.

Het betreft drie identieke gebouwen (villa’s) met elk 9 appartementen.
Villa J. Duiker, Villa K.P.C. de Bazel en Villa H. van de Velde. Kleinschalige elegante woongebouwen met een fraaie uitstraling. Ze kennen een benedenverdieping met entree en twee appartementen, drie identieke woonlagen met twee gespiegelde appartementen en een wat terugspringende bovenlaag met een uniek Penthouse over de volle breedte en diepte van de villa (totaal 3 Penthouses). Bedoeld Penthouse bevindt zich in het gebouw ‘de Bazel’.

Indeling
Begane grond:
Centrale entree gelegen aan de Eggestraat met bellentableau, brievenbussen en het vide intercomsysteem. Centrale ontvangsthal met toegang tot de lift en het trappenhuis. Bijna alle gemeenschappelijk deuren gaan automatisch open. Ideaal voor rolstoelgebruikers of met een rollator.

Penthouse:
Vanuit de lift stapt u direct uw eigen hal binnen. De living, woonkeuken en het grote dakterras bevinden zich aan de achterzijde. De slaapvertrekken met de twee kleinere dakterrassen bevinden zich aan de voorzijde.

Royale ontvangsthal met plavuizenvloer, video-intercom, meterkast, garderobekast, toegang tot (nood-) trappenhuis, modern betegelde toiletruimte, masterbedroom, gastenbadkamer, slaapkamer en een wasruimte.

Middels dubbele openslaande deuren bereikt u de royale living met openslaande deuren naar het balkon. De living staat in open verbinding met de woonkeuken. Onder het raam van de living bevindt zich een vaste open kast.

De woonkeuken heeft openslaande deuren naar het balkon en een plavuizenvloer. De L-vormige keukeninrichting is voorzien van composiet aanrechtbladen met 1,5 roestvrijstalen spoelbak, vaatwasmachine, keramische 4-pits kookplaat, roestvrijstalen afzuigkap, magnetron, oven, apothekerskast, koelkast, vriezer en volop kastruimte.

Het riante op het zuidwesten gesitueerde balkon is circa 45m² groot en voorzien van tegels en 2 luxe elektrisch bedienbare zonneschermen. Vanaf dit terras is er ruim uitzicht over het binnen park van het Wagemakerspark en de directe omgeving.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met plavuizenvloer, de opstelling van de cv-ketel, boiler en WTW-unit.

Vanuit de centrale ontvangsthal verkrijgt men toegang tot:

Masterbedroom met openslaande deuren naar het balkon gesitueerd op het noordoosten. Via de masterbedroom directe toegang tot:

Eigen badkamer voorzien van plavuizenvloer, ligbad, 2 wastafels in meubel, wandcloset, design radiator, inloopdouche met thermostaatkraan, glazen deur en elektrische vloerverwarming.

Walk-in closet.

Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met airco-unit en loopdeur naar balkon.

Slaapkamer met plavuizenvloer, airco-unit en loopdeur naar het eerder genoemde balkon. Momenteel is deze ruimte in gebruik als werkkamer.

Wasruimte met plavuizenvloer, vaste kastenwand, aansluitpunten ten behoeve van wasmachine en droger.

Moderne gastenbadkamer voorzien van plavuizenvloer, douche met thermostaatkraan en wastafel.

Parkeerplaatsen
De ondergelegen parkeergarage is royaal, schoon en beveiligd. Hier bevinden zich twee royale parkeerplaatsen direct na de deur rechts (nummer 16 en 17). De in- en uitgang bevindt zich in de Generaal Maczekstraat.

Berging
Ruime berging (nummer 41) voorzien van elektra bevindt zich eveneens in het souterrain.

Details:
Het Penthouse kent de markante vormgeving en architectuur uit de jaren 30.
Aan de woonkamerzijde zijn screens aanwezig.
Het appartementencomplex is elektronisch toegankelijk middels codetags.
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt thans € 465,60 per maand voor het appartement, berging en de parkeerplaatsen.

Ligging:
Het Penthouse is gesitueerd op de grens van de wijken Zandberg, Sportpark, het Ginneken en maakt onderdeel uit van het prestigieuze Wagemakerspark. Een prachtige herontwikkeling uit 2005. Je zit hier heerlijk anoniem en toch overal dichtbij. Uitstekend gesitueerd ten opzichte van het bruisende stadshart met al haar faciliteiten, het Chassé Theater, het NS-station, het Mastbos, sportfaciliteiten, scholen en uitvalswegen. Een bushalte bevindt zich op enkele meters afstand.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 15 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

170 m2 2 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview