Verkocht € 899.000,- k.k. - penthouse

Breda – Eggestraat 59

Het is heerlijk anoniem wonen in dit prachtige Penthouse aan het WAGEMAKERSPARK. Eén van de vele fraaie kenmerken zijn de uitstekende lichtinval en de zichtlijnen vanuit de diverse vertrekken over de directe omgeving en het binnen park. Op loopafstand van het bruisende stadscentrum en het Ginneken. Het Penthouse heeft maar liefst 3 royale dakterrassen, lichte woonkamer met aansluitend een woonkeuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers in het prestigieuze complex ‘WAGEMAKERSPARK’. Twee inpandige parkeerplaatsen en een separate berging in het souterrain maken het compleet. Een derde parkeerplaats #129 is optioneel te koop.

Het betreft drie identieke gebouwen (villa’s) met elk 9 appartementen.
Villa J. Duiker, Villa K.P.C. de Bazel en Villa H. van de Velde. Kleinschalige elegante woongebouwen met een fraaie uitstraling. Ze kennen een benedenverdieping met entree en twee appartementen, drie identieke woonlagen met twee gespiegelde appartementen en een wat terugspringende bovenlaag met een uniek Penthouse over de volle breedte en diepte van de villa (totaal 3 Penthouses). Bedoeld Penthouse bevindt zich in het gebouw ‘J. Duiker’. Eén van de vele fraaie kenmerken zijn de uitstekende lichtinval en de zichtlijnen vanuit de diverse vertrekken over de directe omgeving en het binnen park.

LET OP: DE VRAAGPRIJS BETREFT EEN VANAF-PRIJS. U BENT VRIJ OM EEN BOD UIT TE BRENGEN VANAF € 899.000,– K.K..

Indeling
Begane grond:
Centrale entree gelegen aan de Eggestraat/Wagemakerspark met bellentableau, brievenbussen en het vide intercomsysteem. Centrale ontvangsthal met toegang tot de lift en het trappenhuis. Alle gemeenschappelijk deuren gaan automatisch open. Ideaal voor rolstoelgebruikers of met een rollator.

Penthouse:
Vanuit de lift stapt u direct uw eigen hal binnen. De living, woonkeuken en het grote dakterras bevinden zich aan de achterzijde. De slaapvertrekken met de twee kleinere dakterrassen bevinden zich aan de voorzijde.

Royale ontvangsthal met video-intercom, meterkast, garderobe, toegang tot (nood-) trappenhuis, modern betegelde toiletruimte, masterbedroom, gastenbadkamer, 2 slaapkamers en een wasruimte.

Middels dubbele openslaande deuren (met glasvlakverdeling) bereikt u de sfeervolle living met openslaande deuren naar het balkon. De woonkeuken staat in open verbinding met de living.

Woonkeuken heeft openslaande deuren naar het balkon. De keuken is voorzien van een moderne, roestvrijstalen L-vormige inrichting met een kookeiland en volop kastruimte.
De apparatuur bestaat uit een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, steamer (hogedruk stoomoven), vaatwasmachine, koelkast, vriezer en een wijnklimaatkast.

De living en woonkeuken zijn tezamen groot circa 80m². Er kan een wand tussen de living en woonkeuken op eenvoudige wijze geplaatst worden. Zie de restyle.

De living en woonkeuken beschikken beiden over openslaande deuren naar het riante op het Zuidwesten gesitueerde balkon van circa 45m². Het terras is voorzien van tegels en 2 luxe elektrisch bedienbare zonneschermen. Vanaf dit terras is er ruim uitzicht over het binnen park van het Wagemakerspark en de directe omgeving.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met de aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en droger alsmede de opstelling van de cv-en WTW-unit.

Vanuit de centrale ontvangsthal verkrijgt men toegang tot:

Masterbedroom met openslaande deuren naar het balkon gesitueerd op het Noordoosten. Via de masterbedroom directe toegang tot:

Eigen luxe, moderne badkamer voorzien van plavuizenvloer, royale inloopdouche met hardglazen wand, hand- en stortdouche, wastafel in hardstenenblad, wandcloset en handdoekenradiator;
Walk-in closet.

Slaapkamer gelegen aan de voorzijde met op maat gemaakte kastenwand en loopdeur naar balkon.

Slaapkamer met loopdeur naar het eerder genoemde balkon.

Wasruimte met aansluitpunt ten behoeve van wasmachine en droger.

Moderne gastenbadkamer voorzien van plavuizenvloer, douche met thermostaatkraan en wastafel in meubel met lades.

Parkeerplaatsen
De ondergelegen parkeergarage is royaal, schoon en beveiligd. Hier bevinden zich twee royale parkeerplaatsen (nummer 8 en 9) waarvan parkeerplaats nummer 8 is omgebouwd tot wijnopslag. De in- en uitgang bevindt zich in de Generaal Maczekstraat. Een derde parkeerplaats (nummer 129) is optioneel te koop.

Berging
Ruime berging voorzien van elektra bevindt zich eveneens in het souterrain.

Details:
Het Penthouse kent de markante vormgeving en architectuur uit de jaren 30 en heeft dit weten te combineren met de luxe en het comfort van deze tijd.
Direct vanaf de bouw is het penthouse met een goed gevoel voor smaak op professionele wijze en met gebruikmaking van kwalitatief hoogwaardige materialen afgewerkt.
Grotendeels is het Penthouse voorzien van een fraaie Epoxy onderhoudsvriendelijke en naadloze gietvloer.
De woonkamer, badkamers en toiletten zijn voorzien van vloerverwarming.
Het appartementencomplex is elektronisch toegankelijk middels codetags.
Het lichtplan is door een architect ontworpen.
Door de aanwezigheid van glasvezelaansluiting is er een razendsnel wifi beschikbaar.
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt thans € 390,00 per maand voor het appartement en € 18,00 per maand voor een parkeerplaats.

Ligging:
Het Penthouse is gesitueerd op de grens van de wijken Zandberg, Sportpark, het Ginneken en maakt onderdeel uit van het prestigieuze Wagemakerspark. Een prachtige herontwikkeling uit 2005. Je zit hier heerlijk anoniem en toch overal dichtbij. Uitstekend gesitueerd ten opzichte van het bruisende stadshart met al haar faciliteiten, het Chassé Theater, het NS-station, het Mastbos, sportfaciliteiten, scholen en uitvalswegen. Een bushalte bevindt zich op enkele meters afstand.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

168 m2 3 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview