Verkocht € 985.000,- k.k. - herenhuis

Breda – Franklin Rooseveltlaan 30

Karakteristiek, uitgebouwd, half vrijstaand herenhuis met oprit en berging, gelegen op een aantrekkelijke locatie in het Ginneken. Dit zeer ruime woonhuis is enkele jaren geleden geheel gemoderniseerd, waarbij gebruik is gemaakt van luxe materialen en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. Het gezellige Ginnekenmarktje, het stadscentrum, diverse scholen, het Mastbos en de uitvalswegen bevinden zich in de directe nabijheid.

Indeling begane grond:
Overdekte entree.
Ruime entree in hal/gang met twee ingebouwde garderobekasten en meterkast (voldoende groepen en aardlekschakelaars). Trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de kelder, het toilet, de keuken en via dubbele deuren naar de woonkamer.
Kelder op stahoogte.
Moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
Fraaie, lichte woonkamer in L-vorm met eikenhouten visgraat parketvloer, vaste kastenwand/studienis, gashaard en dubbele deuren naar het terras en de achtertuin.
Sfeervolle, geheel op maat gemaakte, woonkeuken met een moderne keukenrichting voorzien van alle apparatuur (MIELE) en voldoende kastruimte. Aanrecht voorzien van een Belgisch hardstenen blad, een grote RVS spoelbak met een combinatiekraan. De kraan is voorzien van een losse sproeier, Quooker, combi-Quooker en een zeep-dispenser. Voorts een Borreti gasfornuis met wokbrander, RVS-afzuigkap, vaatwasser, inbouw koffiezetapparaat, heteluchtoven, warmhoudlade, stoomoven, XL-heteluchtoven, Amerikaanse koelkast (GE) en vaste kastenwand. Loopdeur naar de tuin en toegang tot de speel-/werkkamer.
Speel-/werkkamer voorzien van een visgraat parketvloer, een vaste kastenwand en dubbele openslaande deuren naar de tuin.
Bijkeuken waar de aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur zijn gesitueerd en met twee openslaannde deuren naar de oprit.

Indeling eerste verdieping:
Ruime overloop met vaste trap naar de tweede verdieping en toegang tot drie slaapkamers en twee badkamers.
Slaapkamer I gelegen aan de voorzijde met houten vloer en openslaande deur naar balkon.
Slaapkamer II gelegen aan de voorzijde met houten vloer.
Badkamer I voorzien van vloerverwarming, ligbad, wandcloset en dubbele wastafel.
Slaapkamer III gelegen aan de achterzijde met houten vloer, vaste kastenwand, muurkast, airconditioning en deur naar het balkon.
Badkamer II voorzien van ruime inloopdouche met regen- en handdouche en wasmeubel met wastafel.

Indeling tweede verdieping:
Overloop met vaste kastenwand, vlizotrap naar vliering en toegang tot twee slaapkamers en badkamer.
Slaapkamer IV gelegen aan de voorzijde met houten vloer, dakkapel, Velux dakraam, muurkast en veel opbergruimte achter de knieschotten.
Slaapkamer V gelegen aan de achterzijde met houten vloer, dakkapel en veel bergruimte achter de knieschotten.
Moderne badkamer III voorzien van douche-installatie, wastafelmeubel met wastafel, toilet en Velux dakraam.
Vliering waar de cv-ketel en de indirect gestookte boiler zich bevinden.

Tuin:
Mooi aangelegde achtertuin voorzien van een tweetal terrassen, 3 elektrisch bedienbare zonneluifels in een prachtige taupe kleur, kunstgras en sfeervolle buitenverlichting.

Bijzonderheden:
De woning heeft een oprit met ruimte voor meerdere auto’s.
De gehele woning is instap-klaar, compleet voorzien van eikenhouten vloeren, fraaie design inbouwspots en hang en sluitwerk in Piet Boon-stijl.
De woning is voorzien van alarm-installatie met aansluiting op de meldkamer.
Alle kamers zijn voorzien van tv-aansluiting.
Alle kamers zijn voorzien van stijlvolle, op maat gemaakte shutters, de shutters blijven achter in de woning.

Asbest artikel:
In het object kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Dit is gebruikelijk bij woningen van dit type of van dit bouwjaar. Bij eventuele verwijdering dienen op grond van de milieuwetgeving speciale voorzorgmaatregelen getroffen worden.

Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor eventuele aansprakelijkheid.

Ouderdomsclausule:
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de onroerende zaak meer dan 70 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen.

Tenzij de verkoper de kwaliteit hiervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de funderingen, de vloeren, de leidingen, voor de elektriciteit, water en gas, de riolering en de aanwezigheid van enig ongedierte c.q. schimmels (zoals bijvoorbeeld houtworm, boktor, zwam etc.).

Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 6.3 van de koopakte omschreven woongebruik.

333 m2 5 3 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview