Verkocht € 495.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Generaal van der Plaatstraat 32

Ervaar het fijne woongenot in deze jaren 30 woonwijk binnen de stadssingels net tegen het stadscentrum aan in de karakteristieke, gemoderniseerde erkerwoning met een woonoppervlakte van zo’n 128m², 4/5 slaapkamers en zeer sfeervolle zonnige stadstuin!

Indeling
Begane grond:
Overdekte entree.
Hal met eiken houtenvloer, trapopgang, royale trapkast met meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer.
Moderne toiletruimte voorzien van tegelvloer met patroon, wandcloset en fonteintje.
De woonkamer heeft een eiken houtenvloer, erker, openslaande deuren naar de tuin en doorloop naar de keuken.
De moderne L-vormige keukeninrichting is onder andere voorzien van een kunststof aanrechtblad, 5-pits gaskookplaat ‘Boretti’, roestvrijstalen afzuigkap ‘Boretti’, combioven/magnetron ‘Boretti’, vaatwasmachine Atag, koelkast en vriezer. Op de vloer ligt de doorgetrokken eiken houtenvloer en is er een loopdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot een 3-tal slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de 2e verdieping.
Slaapkamer aan de voorzijde met eiken houtenvloer. Momenteel in gebruik als werkkamer.
Slaapkamer aan de voorzijde met lamel parketvloer, erker en vaste kast.
Slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast.
Badkamer aan de achterzijde met plavuizenvloer, douchecabine met thermostaatkraan, wandcloset, 2 wastafels, design radiator en hoek ligbad met thermostaatkraan.

Tweede verdieping:
Kleine overloop met luik voorzien van vlizotrap, lamel parketvloer, aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger, opstelling van de gas, cv-ketel en toegang tot 2 slaapkamers.
Slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel en bergruimte onder het knieschot.
Slaapkamer aan de achterzijde met dakkapel, bergruimte onder het knieschot en uitzicht op de Grote Kerk.

Tuin:
De voortuin is voorzien van borders.
De privacy biedende zonnige achtertuin is recent nieuw ingericht met borders, kunstgras, buitenverlichting, terrassen op de ochtend-, middag- en avondzon, houten berging met elektra en er is een achterom.

Ligging:
De woning is gelegen tegen het bruisende en historische stadscentrum aan. Je dagelijkse boodschappen doe je op de Ginnekenweg of op het Graaf Hendrik III plein. Uitvalswegen en scholen zijn op loopafstand. Sportvelden en het Mastbos zijn op fietsafstand bereikbaar.

Algemeen:
Deze fijne middenwoning is grotendeels gemoderniseerd en geschikt voor een gezin met meerdere kinderen. Naast de woning vindt kamerbewoning plaats. In de woning zijn de originele houten deuren nog aanwezig.

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 80 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

120 m2 5 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview