Verkocht € 215.000,- k.k. - galerijflat

Breda – Graaf Engelbertlaan 17b

In de ‘Ster flat’ op de derde woonlaag gelegen bevindt zich dit knusse 4-kamer appartement met een balkon aan de voor- en achterzijde alsmede een berging in het souterrain. Aan de achterzijde kijkt men uit over de tuin van het complex. Op deze toplocatie is het goed toeven met in de nabijheid het bruisende stadscentrum, het Mastbos en het Ginnekenmarktje. Ideaal om zelf te bewonen of als belegging.

Indeling
Begane grond:
Centrale hal met intercominstallatie, brievenbussen en trapopgang naar het souterrain waar de berging zich bevindt alsmede naar de verdiepingen.

Derde verdieping:
Entree.
Hal met white wash laminaatvloer en toiletruimte met originele granitovloer. Vanuit deze centrale hal zijn toegankelijk:
Lichte woonkamer (circa 7.11 x 3.48m) met white wash laminaatvloer, schouw en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde wat op de ochtendzon ligt.
Dichte keuken (circa 3.52 x 1.49m) met originele granitovloer, vaste kast en loopdeur naar klein balkon gelegen aan de voorzijde. De keukeninrichting is onder andere voorzien van een houten aanrechtblad, roestvrijstalen spoelbak, ‘Boretti’ 4-pits gasfornuis met grillplaat en 2 ovens, roestvrijstalen afzuigkap en vaatwasmachine.
Slaapkamer (circa 3.68 x 2.90m) met white wash laminaatvloer, vaste wastafel en 2 vaste kasten.
Slaapkamer (circa 3.68 x 3.26m) met white wash laminaatvloer en loopdeur naar het balkon aan de achterzijde.
Slaapkamer (circa 2.54 x 1.89m) met white wash laminaatvloer, vaste kast en loopdeur naar klein balkon aan de voorzijde. Deze kamer is momenteel in gebruik als kledingkamer maar is uitermate geschikt als babykamer.
Op het balkon bevindt zich een vaste kast.
Badkamer (circa 3.01 x 1.22m) voorzien van originele granitovloer, ligbad met thermostaatkraan, vaste wastafel en aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur.

Algemeen:
Dit knusse 4-kamer appartement met 2 balkons is gesitueerd op de derde woonlaag van de bekende ‘Ster flat’ appartementencomplex met in het souterrain een berging (circa 3.39/2.60 x 3.58/2.17m). Aan de achterzijde geniet men heerlijk van de ochtendzon – in alle rust genieten van je kopje koffie – en kijkt men uit over de gezamenlijke zeer goed onderhouden tuin van het complex. Om de hoek ligt het Mastbos, het Ginnekenmarktje en de bruisende binnenstad is op korte afstand bereikbaar. Scholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen zijn ook goed en snel bereikbaar.
De afgelopen jaren is het appartement verhuurd geweest.
De servicekosten bedragen per maand thans € 136,34.
Aangezien de woning ouder is dan 60 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview