Verkocht € 279.000,- k.k. - portiekflat

Breda – Grote Spie 135

Op uitstekende woonlocatie gelegen een 3-kamer appartement gesitueerd op de 9e woonlaag met schitterende zichtlijnen over de stad en haar omgeving, balkon aan voor – en achterzijde, lift, berging en gezamenlijke fietsenberging op de begane grond. Het appartement bevindt zich in het appartementencomplex ‘Kortenaer’.
Parkeergelegenheid op eigen terrein rondom het gebouw.

Indeling begane grond:
De overdekte entree is voorzien van brievenbussen, een bellentableau, intercom met videofoon en afgesloten hal met lift welke toegang biedt tot het trappenhuis.

Indeling negende verdieping:

Entree.
Op de negende verdieping bevindt zich het appartement met open entree welke voorzien is van een garderobekast, meterkast en toegang tot de woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer, vaste kast en de aparte toiletruimte.

Woonkamer
Sfeervolle woonkamer voorzien van twee vaste boekenkasten, houten vloer en toegang tot het eerste balkon welke een panoramisch uitzicht biedt over Breda en haar omgeving.

Keuken
Woonkeuken met plavuizenvloer en biedt tevens toegang tot het eerder genoemde balkon welke op het zuidoosten is gelegen. Op het balkon is een bergkast aanwezig. De keukeninrichting is onder andere voorzien van 1,5 roestvrijstalen spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, oven en volop kastruimte.

Slaapkamer 1
Slaapkamer met vaste kastenwand en biedt directe toegang tot de badkamer.

Slaapkamer 2
Slaapkamer met toegang tot het tweede balkon en is voorzien van een vaste kastenwand.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een hoek ligbad met whirlpool, wastafelmeubel en douchecabine met thermostaatkraan.

Toiletruimte
De separate toiletruimte is voorzien van een zwevend closet en fonteintje met daarnaast een vaste kast welke beschikt over een aansluitpunt ten behoeve van de wasmachine.

Ligging:
Op loopafstand van het appartement is het bruisende centrum van Breda, het Ginneken, het Mastbos en zijn diverse winkelfaciliteiten aan de ‘Langendijk’ gelegen. Tevens is er een bushalte om de hoek te vinden. De diverse uitvalswegen bevinden zich eveneens op zeer korte afstand.

Details:
Het appartement is deels voorzien van dubbele beglazing;
De servicekosten bedragen circa € 330,- per maand, dit is inclusief voorschot stookkosten en kosten warm- en koud water, opstalverzekering, reservering voor liftonderhoud en groot en klein onderhoud van het complex;
Het appartement is voorzien van een videofoon.
Aangezien het appartement ouder is dan 45 jaar zal in de koopovereenkomst de algemene ouderdomsclausule worden opgenomen.

Plattegronden van de woning

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview