Verkocht € 539.000,- k.k. - herenhuis

Breda – Het Bolwerk 74

Op unieke locatie heerlijk stads en toch rustig wonen in het autovrije Chassé Park een moderne Parkvilla met riant terras, 3 slaapkamers en een parkeerplaats in de afgesloten onder gelegen garage. Deze Parkvilla, met grote glaspartijen en hoge plafonds, heeft een prachtig uitzicht over het groene Chassé Park, singel en de watertoren.

Indeling:
Begane grond:
Overdekte entree.
Glazen vestibule (circa 1.50 x 1.57m en 4 meter hoog!) met natuursteenvloer, meterkast, vaste kast en deur naar woonkeuken.
Royale, lichte woonkeuken met natuursteenvloer (circa 3.95 x 4.34m) gelegen aan de voorzijde met uitzicht op het Chassé park. De moderne keukeninrichting is onder andere voorzien van een betonnen aanrechtblad, spoelbak, 5-pits inductiekookplaat, roestvrijstalen afzuigschouw en een vaatwasmachine. In de vaste kastenwand zijn verwerkt een magnetron, oven, koelkast en vrieskast.
Middels enkele treden is zowel de woonkamer als het souterrain bereikbaar.

Eerste verdieping:
Lichte living (circa 3.78 x 6.82m en 2.12 x 3.30m) voorzien van leistenen tegelvloer, trapopgang naar 2e verdieping en grote aluminium schuifpui naar het riante terras gelegen op het zuiden. Vanuit de woonkamer kijkt men op de keuken.
Volledig betegeld terras (circa 6.00 x 5.70m) voorzien van elektrisch bedienbare zonwering, water- en elektrapunt en gesitueerd op het zuiden.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot een 3-tal slaapkamers, een badkamer en toiletruimte met hangcloset en fontein.
Slaapkamer I (circa 6.00 x 3.29m) gelegen aan de voorzijde met houtenvloer en prachtig uitzicht over het Chassé Park.
Slaapkamer II (circa 2.90 x 3.30m) gelegen aan de achterzijde met houtenvloer.
Slaapkamer III (circa 3.00 x 3.30m) gelegen aan de achterzijde met houtenvloer.
Moderne, volledig betegelde badkamer (circa 2.55 x 2.94m) met plavuizenvloer, ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche met stort- en handdouche alsmede een thermostaatkraan en vaste wastafel met twee kranen.
Wasruimte met aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur.

Souterrain:
Middels de eerder genoemde ontvangsthal bereikbaar.
Hal met natuursteenvloer, toiletruimte met hangcloset, fontein en deur naar portaal.
Portaal met natuursteenvloer, deur naar de inpandige berging en parkeergarage met een parkeerplaats.
Berging (circa 2.73 x 5.98m en 3.32 x 2.96m) met vaste kastenwand.

Algemeen:
De Parkvilla is gesitueerd in het centrum van de stad. Deze markante locatie in combinatie met het autoluwe en groene (prestigieuze) Chassé Park maakt het tot een uniek object. Het historische stadscentrum met al haar faciliteiten is vanzelfsprekend op loopafstand zoals ook het NS- en busstation, Chassé Theater, Bredaas Museum en bioscoop Pathé. Een speeltuintje op steenworpafstand en in de binnentuin van Het Bolwerk spelen alle kinderen tezamen.
Sportfaciliteiten, scholen, winkelcentra en diverse in – en uitvalswegen zijn binnen handbereik.
Het Chassé Park is ontwikkeld door de befaamde architect Rem Koolhaas en is in 2007 bekroond met onder andere een landelijke Neprom prijs.
De Parkvilla heeft een schitterende lichtinval doordat de ramen van de begane grond tot aan het plafond reiken. Door deze raampartijen heeft men ook een prachtig uitzicht over het Chassé Park, Wilhelminasingel en de watertoren.
De glazen wanden en puien zijn voorzien van gemoffeld aluminium kozijnen.
De Parkvilla maakt deel uit van de Vereniging van Eigenaren. De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt thans € 109,17 per maand (onder andere opstalverzekering, onderhoud parkeergarage, gezamenlijk tuinonderhoud en glazenwassen).

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview