Te koop € 1.450.000,- k.k. - villa

Breda – Hilbergsedreef 41

Weleens gedroomd om op vijf minuten van het Ginneken een paradijs te bezitten?

Time to relax.
In deze riet gedekte, vrijstaande villa welke grotendeels omsloten wordt door hoge boompartijen zult u zeker volop van alle privacy genieten en een ultiem vakantiegevoel ervaren. Het multifunctionele bijgebouw met bergingen en riet gedekte tuinhuis met veranda maken het gevoel zeker af. De villa is in 1986 gebouwd en is gelegen op een royale en zonnige kavel van 4.000m². Via een automatisch afgesloten houten poort bereikt u de oprijlaan, de dubbele carport, (voormalige) garage, de villa en het multifunctionele bijgebouw.

Deze ideale gezinsvilla met een verrassende en speelse indeling is voorzien op de parterre van een sfeervolle woonkamer, een woonkeuken, bijkeuken, loungehoek, masterbedroom met eigen badkamer, een 2e hal met badkamer, werkkamer en een slaapkamer op de verdieping. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, badkamer en een zolder. Vanuit de woonkamer- en keuken en de vele raampartijen die de villa rijk is, is er een fantastisch zicht op de fraai aangelegde en zonnige tuin met diverse borders, terrassen en mooie honderden jaren oude bomen en een prachtig gazon. Op de diverse terrassen is het uitstekend vertoeven.

In de directe woonomgeving bevinden zich diverse dorpskernen, uitvalswegen, basisschool, sportfaciliteiten, prachtige natuurgebied de Vloeiweide en het historische stadshart van Breda liggen op korte afstand van deze mooie villa.

INDELING BEGANE GROND
Overdekte entree.
Ontvangsthal met tegelvloer, meterkast, vaste kast, trapopgang, toiletruimte met fonteintje, toegang tot de masterbedroom en woonkeuken.

Masterbedroom met toegang tot de eigen badkamer gelegen aan de voorzijde. De masterbedroom heeft een tegelvloer welke doorloopt in de badkamer.
Moderne badkamer met badmeubel, vaste wastafel in meubel, toilet, ligbad met thermostaatkraan en douchecabine met thermostaatkraan.

Middels schuifdeuren bereikt men de woonkamer. De woonkamer heeft een tegelvloer, zandstenen schouw met hout gestookte open haard, openslaande deuren naar de tuin en loopdeur naar de tuin (deze deur is niet in gebruik).

De royale woonkeuken heeft een tegelvloer, gaskachel, openslaande deuren en een aparte loopdeur naar het terras, aan de zijkant een loopdeur naar de carport en bij de keuken is er toegang tot de bijkeuken. De woonkeuken staat in open verbinding met de loungehoek.

De L-vormige keukeninrichting is onder andere voorzien van hardstenen aanrechtbladen, ronde roestvrijstalen spoelbak, koelkast, vaatwasmachine, oven, 4-pits keramische kookplaat met daarboven de afzuiging.

Bijkeuken met tegelvloer, keukenblok met roestvrijstalen aanrechtblad en spoelbak, aansluitpunten ten behoeve van wasmachine en droger, toegang tot de kelder en deur naar de woonkeuken (deze deur is niet in gebruik).

De kelder heeft een vaste trap en is op stahoogte.

Loungehoek met openslaande deuren naar het eerder genoemde terras en deur naar de 2e hal.

Tweede hal met vaste kast waarin opstelling van een cv-unit is geplaatst ten behoeven van deze woonunit, meterkast, trapopgang naar verdieping en toegang tot een badkamer en werkkamer.

Badkamer met terracotta tegelvloer, toilet, vaste wastafel in meubel en douchecabine.

Werkkamer met uitzicht over de voor- en achtertuin.

Verdieping:
Overloop met zijgevelraam en toegang tot een slaapkamer.

Deze unit is eenvoudig om te bouwen tot een verblijf voor de au pair, inwonende ouder of ouder kind. Ook ideaal als kantoor- of praktijkruimte aan huis.

INDELING VERDIEPING
Royale overloop/vide met berging onder het knieschot, dakkapel en toegang tot:
Slaapkamer met twee zijgevelramen, luik naar bergzolder met opstelling van de cv-unit ten behoeve van het woonhuis, 3 vaste kasten onder het schuine dak en aan de achterzijde een dakkapel.
Moderne badkamer aan de achterzijde met tegelvloer van natuursteen, hardstenen vaste wastafels op meubel, wandcloset, Whirlpool ligbad met verlichting, douchecabine met thermostaatkraan en dakkapel.
Slaapkamer met zijgevelraam, 2 vaste kasten onder het schuine dak en een vaste kast.
Slaapkamer met zijgevelraam, 2 vaste kasten onder het schuine dak en een vaste kast.

MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW
Dit gebouw staat aan de zijkant van het perceel en kijkt aan de achterzijde uit over de weilanden. Het bijgebouw is momenteel ingericht met 2 bergingen en een verblijf voor de kinderen waar ze lekker televisie kunnen kijken en vrienden uitnodigen om te kunnen gamen. Op de verdieping is zelfs een slaapvertrek gerealiseerd.

RIET GEDEKT TUINHUIS
Achter de villa is een tuinhuis met veranda geplaatst. Vanuit hier kijkt men zo over de tuin en de achtergelegen weilanden. Het tuinhuis is elektrisch verwarmd en heeft onder de veranda een op maat gemaakte tuinbank met kussens.

TUIN
De prachtige, privacy biedende tuin is geheel omheind met een hekwerk. Aan de voorzijde is een elektrisch bedienbare houten poort. De tuin is omringd met volwassen bomen, bossen en kent bij de villa diverse terrasjes en voorts een gazon, borders, hagen en een ronde oprijlaan.

CARPORT
Naast de villa is een royale houten carport ten behoeve van twee auto’s. Achter de carport is middels een loopdeur een voormalige garage bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN
Het bestemmingsplan valt onder Buitengebied Zuid 2013.
De mogelijkheid is aanwezig om in het huidige bijgebouw bijvoorbeeld een paardenstal te maken. Er is genoeg eigen grond om een paard of andere dieren zoals kleinvee te houden.
Onder de betegelde vloeren ligt vloerverwarming.
Het perceel is volledig omheind en het huis met entree zijn voorzien van camerabeveiliging.
Optioneel is er nog circa 2.920m² grond bij te kopen.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

4.400 m2 5 3 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview