Verkocht € 535.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Jorisstraat 51

Fijne uitgebouwde en zeer verrassende gezinshoekwoning met 4 slaapkamers, badkamer en zonnige achtertuin op het oosten gelegen in woonbuurt ‘Overakker’. Op de begane grond is de voormalige garage verbouwd tot zitkamer met daarachter een berging met een royale zolderverdieping. De huidige eigenaren hebben hier vele jaren met veel plezier gewoond en goed voor de woning gezorgd.

Indeling
Begane grond:
Overdekte entree.
Hal met stenenvloer, trapopgang, trapkast met groepenkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer.
Toiletruimte met fonteintje.
De woonkamer is voorzien van een lamel parketvloer en loopdeur naar de achtertuin. Heerlijk lichte woonkamer met aan de voorzijde een erker bij het zitgedeelte, een schouw met gaskachel, zijraam en aan de achterzijde het eetgedeelte bij de open keuken. Voorts is er een doorloop naar een 2e woonkamer. Dit betreft de voormalige garage. Aan de voorzijde is er een schuifpui naar de voortuin op het westen waar men kan genieten van de avondzon, er is een airco-unit, een loopdeur naar de achtertuin en toegang tot de berging.
De U-vormige keukeninrichting is voorzien van kunststof aanrechtbladen in houtlook, 1,5 roestvrijstalen spoelbak, koelkast, vriezer, vaatwasmachine, 5-pits gaskookplaat (inductie is aangelegd) met daarboven een ingebouwde roestvrijstalen afzuigkap en combioven/magnetron.
De inpandige berging is voorzien van een loopdeur naar de achtertuin en vaste trap naar de zolderruimte. Royale zolderruimte met 2 Velux dakramen, bergruimte onder het knieschot en is cv-verwarmd. Deze kamer leent zich uitstekend als hobbyruimte of atelier.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast en toegang tot 3-tal slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de 2e verdieping.
Badkamer aan de voorzijde met plavuizenvloer, wandcloset, douchecabine met zitje en thermostaatkraan, wastafel in badmeubel en hand bedienbaar rolluik.
Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en 2 hand bedienbare rolluiken.
Slaapkamer aan de achterzijde met 2 vaste kasten en wastafel.
Slaapkamer aan de achterzijde met grenen vloerdelen.

Tweede verdieping:
Voorzolder met Velux dakraam, dakkapel aan de achterzijde, opstelling van de gas, cv-ketel, aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger en bergruimte. Voorts toegang tot een royale zolderslaapkamer met dakkapel aan de achterzijde, vaste kast en wastafel.

Tuin:
De voortuin is gelegen op het westen en voorzien van vaste beplanting, een oprit voor 1 auto en terrasje bij de woning.
De privacy biedende achtertuin is gelegen op het oosten met een glazen overkapping bij de woning, houten terras, kunstgrasveld, borders met vaste beplanting, paden met sierbestrating, buitenverlichting en achteruitgang.

Locatie:
Deze hoekwoning is gelegen in woonbuurt Overakker, op steenworp afstand van het park Wolfslaar met kinderboerderij, buiten zwembad en sterrenrestaurant, het winkelcentra Valkeniersplein. In de Jorisstraat zelf is een Chinees restaurant, cafetaria en de dagwinkel Lidl aanwezig. Voorts zijn er een 2-tal basisscholen op fietsafstand bereikbaar. Uitvalswegen, het bruisende stadscentrum alsmede het gezellige Ginnekenmarktje en het Ulvenhoutse bos en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Hoewel deze documentatie met de meeste zorg is samengesteld, wordt noch door het NVM-lid, GB Makelaars, noch diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. De documentatie is geen concreet aanbod waaraan u rechten kunt ontlenen.

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview