Verkocht € 365.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Kalishoek 5

In het hart van de gewilde woonwijk ’t Ginneken gelegen, bieden wij u aan deze gemoderniseerde, verrassend royale, karakteristieke en charmante half vrijstaande erkerwoning met voortuin en een ruime achtertuin voorzien van 2 stenen bergingen.

Indeling
Begane grond:
Entree.
Hal/gang (circa 1.10 x 5.56m) met authentieke tegelvloer. De gang geeft toegang tot de toiletruimte met fonteintje, vaste kast, kelder met vaste trap op stahoogte en voorzien van authentieke tegelvloer, living en keuken alsmede:
– een studeer/speel/werkkamer (circa 2.15 x 3.10m) gelegen aan de voorzijde met lamelparketvloer en vaste kast;
Sfeervolle, lichte living (circa 3.23 x 8.66m) met erker (circa 0.10 x 1.16m) totaal derhalve circa 28m² voorzien van lamelparketvloer, convertorput en schuifpui naar achtertuin.
Keuken (circa 2.95 x 2.59m) met L-vormige opstelling, loopdeur naar achtertuin en authentieke tegelvloer. De keukeninrichting is onder andere voorzien van een hardsteen aanrechtblad, roestvrijstalen spoelbak, 5-pits gasfornuis, oven en schouw met afzuigkap.
Naast de keuken, via de buitenzijde bereikbaar, bevindt zich een aangebouwde berging/bijkeuken (circa 1.65 x 3.09m) met opstelling van de cv-unit, aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur, uitstortgootsteen en is voorzien van een plavuizenvloer.

Verdieping:
Middels een bordestrap met zijraam, bereikt men de overloop welke toegang geeft tot een 3-tal slaapkamers en een badkamer.
– Slaapkamer (circa 3.50 x 3.08m) gelegen aan de voorzijde met airco unit en vaste kast;
– Slaapkamer (circa 3.10 x 4.10m) gelegen aan de voorzijde met airco unit, naar binnenslaande deuren voor Frans balkon en 2 vaste kasten;
– Slaapkamer (circa 3.63 x 3.68m) gelegen aan de achterzijde met 2 vaste kasten;
– Badkamer (circa 2.99 x 2.67m) gelegen aan de achterzijde met vaste wastafel, douchecabine, ligbad en toilet.
Deze verdiepingsvloer met uitzondering van de badkamer is voorzien van een lamelparketvloer.

Tuin:
De voortuin is voorzien van sierbestrating, vaste beplanting alsmede een hekwerk.
De achtertuin (circa 8.00 x 7.00m) is gesitueerd op het noordwesten, volledig betegeld en geeft toegang tot een stenen schuur (circa 2.35 uitlopend naar 0.48 met een lengte van 6.59m)) met elektra en een daklicht en de eerder genoemde aangebouwde stenen berging/bijkeuken.

Algemeen:
Deze karakteristieke erkerwoning is gelegen in het hart van de gewilde woonwijk ’t Ginneken met basisscholen in de nabijheid winkels, uitvalswegen en het NS-station is op zo’n 15 fietsminuten bereikbaar.
De huidige eigenaren hebben de afgelopen jaren behoorlijk geïnvesteerd in het opknappen van de woning waaronder het na isoleren van de buitenmuur, het na isoleren aan de voorzijde van de binnenmuur op de verdieping alsmede de achter slaapkamer, dubbele beglazing in nieuwe deels kunststof- en deels hardhouten kozijnen; de begane grondvloer is volgestort met beton, alles laten stukken en schilderen. Het plafond op de begane grond is compleet vernieuwd. Er bevinden zich nog authentieke sierlijsten alsmede authentieke houten deuren in de woning.
Een heerlijk comfortabele gezinswoning die echt een bezichtiging waard is!
Aangezien de woning ouder is dan 105 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview