Verkocht € 395.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Kooiakker 5

Aan de rand van Breda in het kerkdorpje Effen gelegen een nog te moderniseren bungalow met 2 garages en een privacy biedende tuin rondom. Rustig willen wonen maar ook binnen 10 minuten in het centrum van Breda willen zijn, dat is kenmerkend voor deze kleinschalige villawijk onder de rook van Breda.
Een aantal verbouwingsuggesties zijn bijgevoegd.

Indeling
Begane grond:
Overdekte zijentree.
L-vormige hal met “Solnhofener” tegelvloer, garderobehoek, meterkast en toegang tot de navolgende vertrekken:
Woonkamer totaal circa 71m² onderverdeeld in:
– Televisiekamer (circa 4.21 x 4.33m) met parketvloer, openslaande tuindeuren en middels een luik is een beloopbare zolder bereikbaar;
– zitkamer (circa 7.88 x 4.33m) voorzien van een tegel- en parketvloer;
– eetgedeelte (circa 6.38 x 2.94m) met parketvloer.
Woonkeuken (circa 4.91 x 3.12m) met L-vormige keukenopstelling voorzien van een kunststof aanrechtblad, 2 spoelbakken, elektrisch 4-pits kookplaat, afzuigschouw, oven, vaste kast en loopdeur naar de tuin.
Slaapkamer (circa 3.50 x 4.22m) met parketvloer en een vaste kast.
Badkamer (circa 1.99 x 2.30m) met ligbad en vaste wastafel.
Inpandig bereikbare garage (circa 4.48 x 4.00m) met openslaande houten deuren, betonvloer, aparte loopdeur afgesloten aan de binnenzijde met een rolluik, aansluitpunt ten behoeve van wasapparatuur en opstelling cv-unit. Middels een luik (bereikbaar middels een losse trap) is een zolderberging bereikbaar.
Aan de voorzijde is een tweede garage bereikbaar.
Garage (circa 5.08 x 2.94m) cv-verwarmd en voorzien van openslaande deuren.

Tuin:
De tuin is rondom de woning gelegen en voorzien van volwassen bomenstand, hagen, een vijver, houten berging en gazon. Aan de voorzijde bevindt zich een oprit.

Algemeen:
De bungalow is gelegen in het rustige buurtschap Effen onder de rook van Breda.
Effen ligt in het stroomdal van de Aa of Weerijs. De rivier stroomt direct ten oosten van Effen, direct daarnaast ligt een autoweg en de HSL-Zuid, en ten oosten daar weer van bevindt zich het Mastbos. Ten zuiden van Effen ligt natuurgebied de Krabbebossen en ten westen het natuurgebied De Rith met daarop aansluitend de Vloeiweide. Ten westen van Effen stroomt de Turfvaart en de Bijloop. Ten noorden van Effen begint, na 1 km, de infrastructuur die Breda omsluit, en de bebouwing van de stad Breda. Er bevindt zich een kerk en een basisschool in Effen.
De bungalow leent zich uitstekend voor uit- en verbouwmogelijkheden en verdient een ingrijpende renovatie/moderniseringsronde. Bijgevoegd zijn diverse Artist Impressions met nieuwe indelingen.
Er zijn diverse rolluiken en markiezen aanwezig.
De onder het perceel gelegen olietank (ligging in zij tuin) is volgens de destijds geldende voorschriften in 1991 gesaneerd.
Aangezien de woning ouder is dan 45 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview