Te koop € 839.000,- k.k. - villa

Breda – Lange Slagen 34

Lange Slagen 34, Breda

Rust, ruimte en privacy, binnen is buiten en vice versa, een oase.
Op een markante locatie in de Haagse Beemden, uniek gesitueerd in de ruim opgezette en gewilde woonwijk Overkroeten bieden wij u aan dit aan het oog onttrokken vrijstaande woonhuis met riante zonnige tuin, zwembad, eigen oprit en een zich aan een waterloop bevindend terras. Een heerlijke oase van rust en privacy.

Indeling:

Begane Grond:
Overdekte entree
Ontvangsthal met trapopgang, meterkast en toegang tot kantoor, toilet met vaste wastafel, woonkamer en keuken.
Riante sfeervolle living (5.60 x 8.60) met hout gestookte openhaard voorzien van zijkleppen om extra zuurstof te verkrijgen voor een optimale verbranding en vier openslaande deuren naar de tuin.
Ruime keuken voorzien van vaatwasser, 6 pits-gasfornuis, afzuigkap, combi oven magnetron en eveneens met openslaande deuren naar de tuin.
Bijkeuken met aansluiting t.b.v. wasapparatuur en toegang tot de inpandige garage.
De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming welke per ruimte afzonderlijk te bedienen is.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 4 slaapkamers, separaat toilet en ruime badkamer met vaste wastafel, ligbad en inloopdouche.

Tweede verdieping
Bergzolder via vlizotrap toegankelijk

Tuin:
Riante, privacy biedende achtertuin met veranda, geïsoleerd en onder architectuur gebouwde betonnen buitenzwembad met automatisch water niveau regelaar en ingebouwde verlichting, berging en zonnig terras aan het water. Alsmede een eigen oprit met parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen.

Ligging:
Dit vrijstaande woonhuis is gelegen in de wijk Overkroeten. Scholen, winkelcentra (winkelcentrum Heksenwiel) en verschillende sportfaciliteiten bevinden zich op loopafstand. Het object is uitstekend gesitueerd t.o.v. diverse uitvalswegen (E19, A16, A59) en het NS station. Het stadscentrum van Breda is tevens binnen 15 autominuten bereikbaar.

Bijzonderheden
– Vloerverwarming gehele eerste verdieping
– Onderhoudsplicht damwand
– Bouwjaar 1995
– Recent zijn de deuren en kozijnen geschilderd
– Buitenzwembad

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Disclaimer verkoopbrochure
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

892 m2 4 1

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview