Verkocht onder voorbehoud € 1.450.000,- k.k. - villa

Breda – Laurenspark 156

Deze villa ligt in een fijne woonomgeving van het Ginneken met natuurgebied Markdal, het Mastbos en het historische Ginnekenmarktje om de hoek. De bijzondere, royale villa geeft pas bij binnenkomst haar geheimen prijs dan aan de voorzijde doet vermoeden. De ruime maatvoering, de verrassende indeling met diverse woonmogelijkheden maken van deze villa een ideaal gezinshuis. De villa beschikt o.a. op de parterre over een ruime woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, wijnkamer en inpandige garage. Op 1e en 2e verdieping zijn 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Ook aan bergruimte is zeker geen gebrek. De ruime oprijlaan aan de voorzijde bieden de mogelijkheid voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein. Rondom het huis ligt een prachtige, onder architectuur aangelegde tuin met groot terras en een mooie veranda. De tuin is heerlijk zonnig en biedt door de hoge boompartijen veel privacy.

Indeling
Begane grond:
Overdekte entree.
Centrale ontvangsthal met trapopgang, meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, op maat gemaakte garderobekast en toegang tot de woonkamer.
Zeer lichte en royale L-vormige woonkamer met aan de voorzijde bij de zithoek een zandstenen schouw met hout gestookte openhaard. Aan de achterzijde is een televisiehoek met vaste kast, schuifpui naar het terras en is er toegang tot de woonkeuken.
Tuingerichte woonkeuken met openslaande deuren naar het eerder genoemde terras en gang naar de bijkeuken, wijnberging en garage. De L-vormige keukenopstelling is onder andere voorzien van een marmer aanrechtblad, Smeg roestvrijstalen 5-pits gasfornuis, 2 roestvrijstalen spoelbakken en vaatwasmachine. Aan de overzijde bevindt zich een roestvrijstalen combioven/magnetron, koelkast, vriezer en er is volop kastruimte.
Bijkeuken met vaste kasten, kunststof werkblad, loopdeur naar de achtertuin en aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en droger.
Wijnberging met stenen wijnhouders.
Inpandig bereikbare garage met elektrische roldeur, tegelvloer, verwarming, elektra en loopdeur naar de achtertuin.
De hal, woonkamer, woonkeuken en bijkeuken zijn voorzien van een zeer fraaie kwalitatief hoogwaardige travertinvloer.

Eerste verdieping:
Overloop met zijgevelraam, vaste kast, toegang tot een 3-tal slaapkamers en een badkamer.
Slaapkamer aan de voorzijde.
Slaapkamer aan de voorzijde
Badkamer met zwart/wit tegelvloer, bad meubel, wandcloset, wastafel en douchecabine met thermostaatkraan.
Slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot de eigen badkamer.
Badkamer met zwart/wit tegelvloer, wandcloset, 2 wastafels, ligbad met thermostaatkraan, bad meubel en douchecabine met thermostaatkraan.

Tweede verdieping:
Overloop met dakkapel, vaste kast met opstelling van de gas, cv-ketel en unit van de mechanische ventilatie.
Slaapkamer met dakkapel en sauna.
Onder de schuine kap is er volop bergruimte.

Tuin:
De prachtige onder architectuur aangelegde tuin is rondom de villa gelegen. Aan de voorzijde is er volop parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De op het Zuiden gelegen achtertuin is voorzien van een groot terras bij de woning, gazon, volwassen bomen waardoor de privacy is gewaarborgd en een prettige houten veranda met pannendak, verwarming en verlichting. Hier is het heerlijk vertoeven tijdens de zomeravonden. Beneden zijn overal elektrisch bedienbare zonneschermen en diverse screens aanwezig. Op de verdieping aan de voorzijde bevindt zich ook nog een elektrisch bedienbaar zonnescherm. De tuin is voorts ingericht met gazon, taxus- en beukenhagen, borders en verlichting.

Ligging:
De villa is uitstekend gelegen, op schitterende locatie nabij het Markdal, op loopafstand van het Mastbos en van het Ginnekenmarktje met gezellige cafeetjes, restaurantjes en diverse winkelvoorzieningen. Ook de dorpskern van Ulvenhout en het stadscentrum van Breda liggen vlakbij: per fiets bent u circa 10 minuten onderweg. Uitvalswegen alsmede winkelcentrum Valkeniersplein, scholen en sportvelden zijn ook goed en snel bereikbaar.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

766 m2 4 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview