Verkocht € 417.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Leistraat 34

Wat is dit een fijn huis in de zeer gewilde en kinderrijke woonwijk Zandberg nabij het bruisende en historische stadscentrum, het Mastbos, scholen, sportvelden, uitvalswegen en het Ginneken gelegen. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 129m², een heerlijke op het Westen gesitueerde stadstuin, woonkamer met open moderne keuken, aparte werkkamer/berging en op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer aanwezig. Hier is het echt genieten.

Indeling begane grond:
Hal met zwart/wit tegelvloer, trapopgang naar de verdieping, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapkast en toegang tot de woonkamer en werkkamer.
De woonkamer heeft een houten visgraat parketvloer, schouw met hout gestookte open haard, schuifpui naar de achtertuin, twee design radiatoren en staat in open verbinding met de moderne keuken.
De keuken heeft een pvc vloer en de opstelling is van het merk Beda. Middels een blok met eetbar wordt deze gescheiden van de woonkamer. Dit blok is voorzien een composiet werkblad en lades. Tegen de wand staat een lage kastenwand met een composiet aanrechtblad, 6-pits gasfornuis met oven van Smeg met daarboven een roestvrijstalen afzuigkap, vaatwasmachine, 2 apothekerskasten en roestvrijstalen spoelbak. Ook zijn er nog bovenkastjes aanwezig. Tegen de andere wand is een hoge kastenwand gerealiseerd met een apothekerskast van 40cm breed, royale koelkast, combioven/magnetron en volop opbergruimte.
Werkkamer gelegen aan de voorzijde met meterkast. Deze werkkamer wordt ook gebruikt als berging.

Indeling verdieping:
Overloop met volop daglicht, laminaatvloer, vaste kast met plavuizenvloer, opstelling van de C.V. ketel en aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en droger. Voorts is er toegang tot 3 ruime slaapkamers welke voorzien zijn van een laminaatvloer en een moderne badkamer.
Deze badkamer is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een plavuizenvloer, design radiator, ligbad, royale douche met thermostaatkraan, stort- en handdouche en een glazen deur, wandcloset en 2 wastafels in meubel met daarboven een spiegelkast.

Stadstuin:
Deze sfeervolle op het Westen gesitueerde stadstuin is volledig voorzien van houten vlonders en loopt aan de rechterzijde in een spie. Vanaf 10 uur ’s morgens tot half 9 ’s avonds geniet men hier van de zon.

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 98 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

110 m2 3 1 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview