Verkocht € 400.000,- k.k. - eengezinswoning

Breda – Marijke Meustraat 96

Wat is het hier heerlijk rustig wonen in deze fraaie zogenaamde ‘drive-in woning’ met oprit voor 2 auto’s en een privacy biedende op het Zuiden gelegen achtertuin met berging en achterom. Deze woning biedt een tal van mogelijkheden door de multifunctionele ruimte op de begane grond en is ook nog eens ontzettend leuk gelegen; namelijk in een rustige straat waar bijna geen verkeer doorheen rijdt. Voor wat reuring hoeft u maar twee straten verderop te zijn, want de gezellige winkelstraat Ginnekenweg, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen, of een lekkere wandeling in het Mastbos, kunt u lopend af. Het is ook een zeer kindvriendelijke buurt en er is genoeg keuze als het gaat om basis-en middelbare scholen en leuke sportaccommodaties. Het bruisende en historische centrum van Breda bereikt u binnen no time en ook diverse uitvalswegen liggen in de directe omgeving.

LET OP DIT BETREFT EEN VANAF PRIJS. U BENT VRIJ OM EEN BOD UIT TE BRENGEN VANAF € 400.000,–.

Indeling begane grond:
Via de oprit is de overdekte entree bereikbaar.
Hal met plavuizenvloer, trapopgang naar de verdieping, toiletruimte met plavuizenvloer, toegang tot multifunctionele ruimte met badkamer voorzien van zwart wit tegelvloer, douchecabine, vaste wastafel en raam naar het achtergelegen portaal.
Portaal met plavuizenvloer, vaste wastafel, loopdeur naar de achtertuin en doorloop naar de wasruimte voorzien van aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en droger.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot de woonkamer met open keuken.
Woonkamer gelegen aan de achterzijde met schouw voorzien van hout gestookte open haard en brede schuifpui naar het balkon waar je ruim kunt zitten en voorzien is van een zonnescherm.
De L-vormige keukenopstelling is gelegen aan de voorzijde met een verlaagd 5-pits gasfornuis, geschuurde roestvrijstalen afzuigkap, hardstenen aanrechtbladen, roestvrijstalen 1,5 spoelbak en een vaatwasmachine. Aan de overzijde bevindt zich een keukenblok met daarin een koelkast, koffiemachine, combioven/magnetron. Voorts toegang tot de toiletruimte met plavuizenvloer, toilet en fonteintje alsmede een loopdeur naar het balkon aan de voorzijde met bergkast.

Deze verdieping geeft een fraai uitzicht over de straatzijde aan de voorzijde en een vrij uitzicht over de achterzijde. wat je veel privacy geeft. Deze verdiepingsvloer is uitgevoerd in een donkere houten vloer met uitzondering van de toiletruimte.

Indeling tweede verdieping:
Overloop met luik en vlizotrap naar de royale zolderverdieping op stahoogte. Hier is de gas, cv-ketel opgesteld.
De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.
De op maat gemaakte kastenwand tussen de slaapkamer voor- en achterzijde is verschuifbaar. Op eenvoudige wijze is de achterslaapkamer op te splitsen in twee slaapkamers. De wanden in deze slaapkamer zijn extra geïsoleerd.
Moderne badkamer gelegen aan de voorzijde met plavuizenvloer, design radiator, ligbad met thermostaatkraan, wandcloset, douche met stort- en handdouche en thermostaatkraan.

Tuin:
De op het Zuiden gesitueerde volop privacy biedende achtertuin heeft bij de woning een klein gedeelte overdekt terras, gazon, borders, houten berging en een achteruitgang. Via deze uitgang komt men bij een groot speel- en hondenveld en bereik je de Johan Willem Frisolaan.

Idee:
Er is een mogelijkheid om de woonkamer met keuken op de begane grond te realiseren eventueel met een uitbouw.

Verkoopvoorwaarden:

Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na de verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopovereenkomst.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

202 m2 3 2 Download brochure

Plattegronden van de woning

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

De woning op Googlemaps
De woning op Streetview